52415934963_b5ea8bd029_k

Kristoffer Hoven til Allsvenskan

Melder overgang til Varberg BoIS

Annonse:

Kristoffer Hoven kom til Skeid på sommeren i fjor på lån fra Sogndal. Han var den høsten en viktig bidragsyter i en god høstsesong som endte med fornyet plass i OBOS-ligaen. I vinter meldte han permanent overgang til oss. Nå skilles våre veier et år senere, hvor Kristoffer får muligheten i Allsvenskan hos Varberg BoIS. 

52914808791_31ebaff7a1_k.jpg

Totalt ender Kristoffer med 24 kamper og 9 mål for Skeid, hvor hans beste opptreden nok kom mot Ranheim i år hvor han scoret hattrick.

- Kristoffer har vært en bra spiller for oss, og nå unner vi han muligheten til å få prøve seg på toppnivå i Sverige, med det har vi også lykkes med målet for Kristoffer i Skeid, hvor han fikk restarte karrieren og komme seg videre til høyere nivå. Når det også er god økonomi i avtalen er det lett å bli enig, og da ønsker vi ikke å stå i veien for spillere som kan få prøve seg opp et hakk, forteller daglig leder Daniel Holmeide Strand.

52950459814_809cc6b797_k.jpg

Kristoffer selv takket av lagkameratene i dag, og slutter seg til Varberg i morgen. Han takker alle i og rundt Skeid og vårt publikum for støtten i hans tid i klubben.

- Samtidig som at Kristoffer forlater oss åpner dette muligheter for nye spillere inn. Vi jobber aktivt med å forsterke laget, og håper å ha gode nyheter om dette om ikke så altfor lenge, avslutter Daniel.

Lykke til, og kanskje sees vi igjen i framtiden!

Annonse: