Konica Minolta på plass i partnerpoolen

Det er mye aktivitet på partnerfronten om dagen, og dagens gladnyhet er at Konica Minolta er ny partner! Skeid og Konica Minolta har inngått en avtale for de neste tre årene.

Annonse:

Konica Minolta er en japansk totalleverandør av innen IT og digitalisering, og har sitt norske hovedkontor i Nydalen bare noen steinkast vestover fra Nordre Åsen. 

 

Passer godt sammen

 

- Når vi fikk muligheten til å støtte Skeid var det et enkelt valg. Skeid er en spennende klubb med god utvikling i toppen av norsk fotball, men også en veldig åpen og inkluderende klubb med de rette verdiene. Vi lot oss spesielt imponere av BliMed-prosjektet. Når vi i Konica Minolta kunne bidra litt til en slik klubb, så gjør vi det med glede, forteller Salgsdirektør i Konica Minolta Stein Bjertnes. 

Sponsorpoolen i Skeid vokser, og det å få på plass samarbeid med de største bedriftene i vårt nærområde er en viktig del av utviklingen som skjer om dagen. 

- Når en stor, internasjonal bedrift som Konica Minolta har sitt norske hovedkontor rett borti gata, så er det veldig naturlig at vi forsøker å få til et samarbeid. Vi er veldig glade for at Konica Minolta ønsker å være med på prosjektet her i Skeid, og støtter arbeidet vi gjør, forteller markedsansvarlig Espen Gustavsen

- Vi holder til i samme område, og vi har flere ansatte med et bankende Skeidhjerte! Vi gleder oss til sesongen, og håper på mange store øyeblikk for både store og små i Skeid, avslutter Stein

Vi takker for tilliten, og gleder oss over at lokalt næringsliv støtter opp om klubben. Ønsker din bedrift å ta del i klubbens utvikling og ta del i sponsorpoolen i året som kommer? Ta kontakt på [email protected]!

 

Annonse: