Knepent tap i Marbella

Skeid ledet til pause, men OBOS-kollega Nest-Sotra snudde matchen i andre omgang og gikk seirende av banen på den spanske solkysten.

– Vi gjennomfører en ok fotballkamp. Vi er dårlige det første kvarteret, men tar over og er best etter at vi får scoringen i første omgang, sier Tom Nordlie til Skeid.no.

Det er David Tavakoli som gir Skeid føringen etter en drøy halvtime i Marbella. Spissen mottar ballen på rundt 20 meter, vender opp og sender en markkryper i nettet bak Nest-Sotras sisteskanse til 1-0.

– I andre omgang har vi ballen mye, men får likevel to baklengs. Handsen og straffesparket vi får imot ti minutter før slutt er en klar feilvurdering av dommeren, kommenterer Nordlie.

David Tavakoli
David Tavakoli scoret, men Skeid måtte gå av banen med tap i Marbella. (Arkivfoto: Anders Vindegg)

Spår jevne kamper i OBOS

Nest-Sotra får først utligne til 1-1 15 minutter ut i omgangen, før strilene altså så får en heller tvilsom straffe etter rundt 80 spilte minutter som ekspederes sikkert i mål.

– Det handler det om å vippe kamper som dette i vår favør. Det klarte vi ikke i dag.

— Skeid-trener Tom Nordlie

– Vi ser av resultatene i treningskampene vi har spilt i vinter at det kommer til å bli jevne kamper i OBOS-ligaen. Det handler om å vippe kamper som dette i vår favør. Det klarte vi ikke i dag, sier Nordlie.

For Skeid har flere gode muligheter også i andre omgang, men klarer ikke å score. Dermed blir det tap 2-1 i Marbella – uten at Tom og Skeid henger med hodet av den grunn.

Bestill ditt sesongkort til Skeids kamper i OBOS-ligaen nå!

– Godt treningsutbytte

– Vi har fått veldig godt utbytte av oppholdet i Spania. For en klubb som Skeid, som ikke er vant til å kunne dra sørover for å trene om vinteren, er dette en fin opptur og et godt avbrekk fra den normale treningshverdagen hjemme i Norge. Vi bor fint, selv om det er litt avsidesliggende, har topp gressbaner å trene på og godt vær, sier Tom Nordlie.

To dager med trening (mandag og tirdag morgen) gjenstår nå i Spania før laget vender nesa hjemover tirsdag formiddag. Allerede fredag kommer neste utfordring i sesongoppkjøringen. Da venter Mjøndalen i en match som, avhengig av værforholdene, spilles enten på Consto arena (tidligere Isachsen stadion) eller i LSK-hallen.

Se Skeids terminliste her

Kampfakta

Nest-Sotra – Skeid 2-1 (0-1)
La Quinta, Marbella
3. mars 2019, kl. 16.30

Skeids lag fra start: Idar Lysgård – Jonas Bergersen, Ayoub Aleesami, Kim Skogsrud, Stian Pettersen – Hassan Yusuf, Moa Mahnin, Henning Andresen – Johnny Buduson, David Tavakoli, Mesut Can

Tom Nordlie
Tom Nordlie er godt fornøyd med Skeids treningsopphold i Spania. (Foto: Anders Vindegg)

 

Annonse fra Obos-ligaen: