Klubbhuset klart til seriestart

Gjennom vinteren har dugnadsgjengen jobbet jevnt og trutt, natt og dag, for å friske opp klubbhusfasilitetene på Nordre Åsen.

Annonse:

En fantastisk innsats har forvandlet et nedslitt oppholdsområde til et innbydende og hyggelig samlingspunkt for hele klubben. Nytt kjøkken, et oppvaskrom, nye gulv, troféskap, og en svær TV-skjerm på veggen. Listen med forbedringer er lang, og håndverket som er gjort er av topp klasse. 

Bilde132.png
Slik så klubbhuset ut før oppussingen.

Prosjektledelsen har Ann-Cathrin "AC" Nyberg stått for, i tett samarbeid med Jan T som leder vår fantastiske dugnadsgjeng. 

Viktig støtte utenfra

Med støtte og spons fra Sparebankstiftelsen og andre nye og gamle partnere har dette prosjektet blir realitet. Sparebankstiftelsen støttet prosjektet med 250 000kr, et avgjørende bidrag. Videre har leverandører og håndverkere gitt gode dealer og ekstra tjenester. 

Spesielt ønsker vi å takke Kvik Storo, som har levert kjøkkenet og trer inn i sponsorpoolen vår før denne sesongen.

- Om det norske næringslivet kunne strukket ut en hånd, om ikke en ørliten del av en, så er jeg ganske sikker på at vi kunne styrket tilbudet og mulighetene for store og små over hele landet, forteller Executive Manager ved hovedkontoret til Kvik, Ramiz Razzak.

Disse partnerne har bidratt, og gjort dette prosjektet mulig: 

OppvaskrommetFoodtech Interiør og Storkjøkken
GulvTremiljø-Prosjekt
GulvleggingLauring Vedlikehold
Elektrisk arbeidLyspunkt
RørleggerarbeidRingside
MaterialerMaxbo Sinsen
KjøkkenKvik Storo

 

Vi ønsker å rette en stor tusen takk for deres bidrag!

Tid for bruk

Som tidligere rapportert på Skeid.no er klubbuset allerede åpent, og flere lag har startet bruken av fasilitetene til lagmøter og analysearbeid. 

Fasilitetene er allerede i bruk. Her har Skeid 2 analysemøte før trening.
Fasilitetene er allerede i bruk. Her har Skeid 2 analysemøte før trening.

Før herrelagets treningskamp mot Arendal på lørdag klarte ikke Ann Cathrin lenger å vente. Hun åpnet dørene og kokte kaffe til de i rundt 70 fremmøtte i vårsola. 

- Det har vært masse jobb, men det er veldig deilig å endelig ha det klart. Et ordentlig samlingspunkt for både lag og tilskuere til daglig, og VIP-arrangementer under OBOS-ligakampene er noe vi har trengt, så å endelig få det på plass er utrolig gøy, forteller Ann Cathrin. 

Allerede 30. mars hjemmeåpner damelaget sesongen, når de møter Røa Fotball Elite 2. Deretter følger herrelaget opp etter påske, når de møter Hødd i OBOS-ligaens runde 2.

Annonse: