KFUM vant og rykket opp

Ett mål skilte lagene på Intility Arena, men det var KFUM som scoret, og rykket dermed opp til Eliteserien.

Annonse:

(Alle foto: Jørgen Mo)

Situasjonen før denne kampen var at KFUM ville rykke opp med seier uavhengig av Kongsvingers resultat borte mot Mjøndalen.

Sistnevnte gjør jobben og vinner 3-2, men spenningen varer ikke til siste runde når hjemmelaget fra Ekeberg vinner 1-0 over våre gutter og kan feire et sensasjonelt opprykk til Eliteserien.

Vi holder buret rent i første omgang, og det står 0-0 til pause. Midtveis i andre omgang scorer Remi Andre Svindland når han mottar ballen inne i vårt felt og beiner ballen i nettaket, uttagbart bak Simen Nilsen.

Vi gratulerer forøvrig Moutaz Ali Alzubi og Ivar Ødegårdstuen Eftedal, som fikk sine debuter for A-laget i denne kampen!

Se bildeserie fra kampen.

Siste kamp i årets sesong mot Kristiansund spilles på Jessheim søndag kl. 14:30. Årsaken er lysforholdene på Nordre Åsen.