Juniorlaget oppsummerer sesongen

Opprykk til 3. divisjon og tredjeplass i Interkrets B, kun 3 poeng bak vinneren. Dette er resultater som sier sitt om den innsatsen den gruppen har lagt ned i år. Fasiten er hele 152 scorede mål, kun 46 innslupne på 44 kamper, 34 seire, 5 uavgjort og kun 5 tap!

Forsidefoto: Juniorlaget, her representert ved fra venstre: Matias Velldal, Taofeek Ismaheel, Abel William Stensrud og Mohit Singh Thind.

Spillerne har gjennom en sesong hvor de aller fleste kamper er spilt på bortebane gjort en god figur og profesjonelt gjennomført kamper enten det var på Voksen kunstgress eller Grefsen stadion, som har vært våre hjemmebaner i år.

Etter siste seriekamp avholdt juniorgruppa en avslutning hvor årets gjeve priser ble delt ut. Matias Velldal fikk prisen "Årets utvikling". Emil Tjøstheim vant "Årets pinnekonkurranse", som går til den spilleren som gjennom hele året har vunnet flest interne konkurranser på trening. Vår kaptein Christoffer Angell tok fra stopperplass "Årets mål" og den gjeveste prisen av alle: "Spillernes spiller". Vel fortjent!

Avtroppende Jr-trener Steffen Andersen.
Avtroppende Jr-trener Steffen Andersen.

Det har vært en lang sesong, og spillerne tar seg nå en liten ferie før sesongen 2020 starter.

Gruppa ønsker også å rette en stor takk til Arvid Hansen som etter 5 år i Skeid gir seg. Han drar til varmere strøk for å lære seg spansk og fotball i Barcelona. Han har lagt ned en enorm jobb i klubben, spillere på akademiet husker han som en kul, engasjert og flink trener som mange kan takke god utvikling for. Jr-spillerne kommer til å huske han som en sterk fagperson og en pålitelig trener som alltid vil spillernes beste.

Etter to år i klubben gir også jeg meg. I 2017 holdt jr-laget på å rykke ned fra interkrets. I to år har vi jobbet knallhardt og løftet denne gruppen til en prestasjonsgruppe som har mulighet til å konkurrere med landets og byens beste, dersom den blir forvaltet godt. Jeg vil takke spillere og medtrenere for godt samarbeid og ønske alle lykke til videre. Vi kommer garantert til å sees på en fotballbane igjen. Og kanskje jeg ser noen av dere på TV en dag.

Takk for i år og takk for meg!

Steffen Andersen (trener)

 

Foto: Skeid Media

Annonse fra Obos-ligaen: