Juniorer tas opp

Abel W. Stensrud og Christoffer Angell med første A-kontrakt

Skeid har i dag promotert juniorspillerne Abel Stensrud og Christoffer Angell til A-laget.

Fortjener muligheten

Abel er opprinnelig fra Hasle/Løren, 17 år gammel og spiller midtspiss. I fjor scoret han blant annet imponerende 17 mål på 22 kamper i 4 divisjon for Skeid 2, og 18 mål på 31 kamper i Interkrets for juniorlaget. Han ble tatt ut i årets siste A-tropp i fjor mot Raufoss, og spesielt har hans solide innsats på mange A-lagsøkter i fjor høst og i vinter gitt han denne muligheten. 

Christoffer Angell er opprinnelig fra Heming og er 18 år gammel. Han er midtstopper og har gjort sakene bra på A-lagstreninger, og har vist gode holdninger. Vi har stor tro på Angell og håper å se han mye på A-laget de kommende årene.

- Det ligger i Skeids DNA å få fram unge spillere fra egne rekker, og vi ønsker å hele tiden ha en jevn strøm av spillere som får sjansen. Abel og Angell er seriøse gutter, de har vist solid innsats over tid og da er det naturlig at de belønnes med en plass på A-laget til slutt. De har alle muligheter til å kjempe seg inn på laget, samtidig som at de må være tålmodige og sultne over tid. Vi har også en viktig arena i 3. divisjon med Skeid 2, og her blir det nok mye spilletid på guttene, sier daglig leder Daniel H. Strand til Skeid.no.

Store forventinger til mer påfyll

Det vil nok komme flere spiller de kommende årene fra egne rekker, og det jobbes godt fra barnefotball og helt opp til A-laget i Skeid. 

- Vi har fått en god barnefotballmodell i klubben som sørger for mye aktivitet tidlig, og med skolerte trenere er grunnlaget meget bra. Vår sportssjef på ungdomssiden Johnny Ademaj har også med seg et meget kompetent trenerkorps på ungdomslagene, så vi forventer at A-lagstrenerne Gard og Morten får mye å velge i de kommende årene. Her gjelder det for spillerne og stå på, jobbe målrettet og gripe muligheten når den kommer, avslutter Strand.

Vi ønsker Abel og Angell lykke til med sesongoppkjøringen!

Annonse fra Obos-ligaen: