Junioren Abel senket Gjelleråsen

Han er en av flere juniorer som er tatt opp i A-stallen, og kvitterte allerede i andre treningskamp med scoring i 2-1-seieren.

Det er fremgang å spore i forhold til forrige kamp mot Kjelsås, som endte med 2-1-tap og få målsjanser. Men som trener Gard understreker, så er disse kampene kun oppkjøringskamper, og en treningsarena hvor man prøver ut nye spillere og terper på spillemønster og formasjoner.

I fredagens kamp i LSK-hallen, mot laget som ligger i divisjonen under Skeid, styrer vi spillet i mesteparten av 1. omgang, har flere sjanser, men uten å få nettkjenning. Gjelleråsen har kun to skudd på mål; det ene relativt farlig da Hassan Yusuf fikk blokkert i siste sekund, og ett rett på Idar Lysgård.

Her er de 4 juniorene som spilte mot Gjelleråsen i kveld. Fra venstre Yossef Ibrahim, Emil Tjøstheim, Abel Stensrud og Christoffer Angell.

Lagene går til pause på 0-0.

I andre omgang ypper GIF seg etter få minutter med en skummel heading, men deretter kjører Skeid videre på og skaper et par farligheter som burde vært scoring. Så glipper det i forsvaret vårt etter 68 minutter, og Gjelleråsen tar ledelsen 1-0, noe ufortjent eller spillets gang.

Men kun minuttet etter prøver en GIF-forsvarer å klarere en vanskelig ball, men mislykkes og kula fyker inn i nettet; 1-1. Skeid kjører på og kvarteret før slutt er junioren Abel Stensrud først på et innlegg fra høyre, og sender ballen opp i nettaket. 2-1.

Flere mål blir det ikke i treningskampen, men en fortjent seier til Skeid.

Neste motstander i sesongoppkjøringen er Strømmen, lørdag 15.2 kl. 11:00 i LSK-hallen.

Skeid stilte med dette laget i første omgang: Idar Lysgård – Matarr Kah, Fredrik Berglie, Hayder Altai (prøvespill), Keivan Ghaedamini - Moa Mahnin, Hassan Yusuf, David Hickson - Rasmus Lohne, Taofeek Ismaheel, Johnny Buduson.

I 2. omgang var dette laget på banen: Michael Lie - Marius Rygel, Christoffer Angell, Mats Andersen, Hans Jacob Thomsen - Yossef Ibrahim (eget juniorlag), Henning T. Andresen, Sander Birkeland (prøvespill) - Simen Hestnes, Abel Stensrud, Emil Tjøstheim (eget juniorlag).