Jenssen Turbuss med på laget

Skeid skal også i årene som kommer reise landet på kryss og tvers. Derfor er det gledelig å presentere Jenssen Turbuss som vår ferskeste samarbeidspartner!

Annonse:

Jenssen Turbuss har siden 1977 levert busstransport til alle formål i Oslo- og Akershusområdet. Med deres lange og stolte historikk, er denne avtalen en god match. 

- Jenssen velger å samarbeide med Skeid fordi klubben og verdiene har mange fellestrekk med vår bedrift. I Skeid går topp og bredde hånd i hånd, og hos Jenssen har vi på samme måte ansatte og kunder fra alle samfunnslag, kulturer, kjønn og legning. Vi ønsker å bidra til en trygg, sikker og forutsigbar leveranse med fokus på bærekraft. Vi gleder oss over å være en del av Skeids flotte arbeid og satsning i årene fremover, forteller Farooq Ali Asghar, sales and marketing manager i Jenssen Turbuss.

Jenssen Turbuss vil bli godt synlige i Skeid inn mot 2023 og i årene som kommer, med eget felt på den nye hovedtribunen. Der vil du kunne kjøpe Jenssen Turbuss-billetten, når du kommer for å se årets første hjemmekamp i OBOS-ligaen mot Hødd 16. april. 

- Vi er veldig fornøyde med å ha Jenssen Turbuss med på laget. Ikke bare får vi topp moderne busser på reisene våre, vi får også inn en solid sponsor som har troa på oss og det vi driver med. Det at vi nå inngår en langvarig samarbeidsavtale, ser vi på som en stor tillitserklæring. Vi gleder oss over å ha fått dette på plass, forteller markedsansvarlig Espen Gustavsen. 

 

Skal vokse videre

Skeids partnerpool har vokst mye siden opprykket til OBOS-ligaen i 2018, og stort sett har de fleste partnerne vært med oss gjennom tykt og tynt i det som må kunne betegnes som innholdsrike år siden da. 

- Skal vi være konkurransedyktige er vi helt avhengige av å vokse både i antall kroner og antall bedrifter, og når Jenssen Turbuss velger å gå inn som en av våre største partnere for de neste tre årene gir det masse energi og motivasjon i arbeidet som venter oss, fortsetter Espen. 

For Jenssen Turbuss blir det god anledning til å bli kjent med hele klubben vår. For det er ikke bare herrelaget i OBOS-ligaen som har stor reiseaktivitet. 

Skeid 2 er igjen tilbake i avdeling 6 "Østlandet og Nord-Norge", som vil gi omfattende reiseaktivitet både til Gardermoen og rundt om i vår egen region. På øvrige lag i både barne- og ungdomsavdelingen er det mange kamper i nasjonale serier landet rundt, mens det som vanlig er en del lengre turer i interkrets. 

- Fotball er en helårsidrett hvor det har blitt flere og større nasjonale og regionale serier, så det reises langt mer enn tidligere på både godt og vondt. Så denne avtalen vil komme hele klubben til gode, og gi best mulig rammevilkår for de mange reisene vi har foran oss i årene som kommer, avslutter Espen. 

Annonse fra Obos-ligaen: