Jakob Romsaas med proffkontrakt

Ekte Torshov-gutt

Annonse:

Vi ble i dag enig med Jakob Napoleon Romsaas om en profesjonell kontrakt med Skeid ut 2022. 

Fra Velkommen Til Fotball til A-laget

Jakob har spilt i Skeid siden Velkommen Til Fotball, og nå gått gradene hele veien til profesjonell kontrakt med A-laget. 

- Jakob er en ung spiller med et veldig stort potensial, som ikke står tilbake for noen spiller jeg har møtt i de toppklubbene jeg har jobbet i. Vi ønsker å være med på Jakobs utviklingsvei videre, og har stor tro på at han kan bli så god han bare vil. Nå gjenstår den harde jobben som legges ned på trening hver dag, og vi ser fram til å se han i Skeidtrøya utover sommeren og høsten, forteller trener Gard Holme.

Jakob under signering
Jakob under signering

Sportssjef i ungdomsavdelingen Johnny Ademaj har bare lovord å si om Jakob.

- Jakob har slitt ut mange par fotballsko på Nordre Åsen, og det er veldig gøy at han nå har fått sin første profesjonelle kontrakt her. Det er rett og slett helt fantastisk, og en mer vaskekte Skeidgutt enn det Jakob er må man lete lenge etter for å finne.

For sportssjef Ademaj er det nettopp denne type spillere som han brenner med å få fram. 

- Jeg har jo hatt gleden av å følge Jakobs utvikling i flere år nå, alltid positiv, meget treningsvillig og svært disiplinert. En herlig unggutt med strålende holdninger som vi skal legge godt til rette for, avslutter Johnny.

Annonse: