Isak Solberg til Skeid

Kveldens andre målmann

Annonse:

Vi ønsker Isak Midttun Solberg hjertelig velkommen til Skeid! Isak er 19 år, målmann og en bereist kar for sin unge alder. Nå kommer han til Skeid på en treårig avtale, og har som mål å bli fast inventar i OBOS-ligaen for oss. 

- Jeg har hatt to fine uker med laget nå, det er en veldig kjekk spillergruppe og et dyktig støtteapparat her. Det er veldig motiverende å bli del av en ambisiøs klubb i utvikling, sier Isak.

Isak er opprinnelig fra Voss, men er en bereist kar tross sin unge alder.

- Jeg startet med fotball i FBK Voss, før familien bodde noen år i Tromsø. Da spilte jeg for TIL, men rakk også å bli kretsmester på ski i 2013. Det er vel største idrettsprestasjon så langt. Etter det har jeg spilt for Bryne, og var også i Tottenhams akademi fra 2016 til 2019. I fjor høst var jeg i Kongsvinger og hadde en fin tid der, med en flott gjeng, fortsetter Isak.

I tillegg har Isak 14 u-landskamper fordelt på G15 til og med 19.

Lærerik tid i London

Som nevnt var Isak i flere år del av Tottenhams akademi, hvor han reiste i ung alder.

- Det var en veldig kul opplevelse, og en sjanse man må ta. For meg var det en drøm som gikk i oppfyllelse, og jeg hadde en flott tid der. Det var tøff trening med lange dager men absolutt verd det, avslutter Isak.

Trener Holme er godt fornøyd med kveldens siste tilskudd til keeperteamet.

- Isak er en veldig lovende ung keeper, og vi har tro på at han kan bli en god OBOS-ligakeeper for oss. Han har gjort det bra i de to kampene han har stått i nå mot Lyn og Fredrikstad, og vil dermed komplementere keeperteamet vi nå har, forteller trener Gard.

Hjertelig velkommen til oss Isak!

Samtidig avsluttes utlånet med Tromsøs Mats Trige. Mats var dessverre uheldig med en mindre skade på litt uheldig tidspunkt, og vi har blitt enig om at han fullfører opptreningen sin der.

Annonse: