Intervju med årets toppscorer

Johnny Per Buduson er årets toppscorer i Skeid, men mye mer enn det var det ikke å juble over for Johnny etter at nedrykket var et faktum.

Foto: Skeid Media

Når Johnny blir spurt om hva han synes om sesongen har han ikke mye annet å si enn at de ikke har hatt en god sesong. Med 4 seire, 10 uavgjort og 16 tap var det ikke mye å skryte av. Selv om det ble nedrykk for Skeid og Johnny, kunne han ta med seg noen gode minner fra sesongen 2019 i Obos-ligaen, han ble nemlig toppscorer i laget med 8 mål. Når han blir bedt om å plukke ut favorittmålene sine fra denne sesongen blir det enten Hassan sitt mål mot Sogndal eller hans eget mål mot Kongsvinger.

Johnny ser allerede fremover til neste sesong og er spent på hvem som blir med videre når Skeid skal krige seg opp til Obos-ligaen igjen. Han regner selv med at han blir med neste sesong.  

Her er alle Johnnys åtte fulltreffere: (Video: Skeid Media)


Allerede som 8-åring begynte han å drømme om å bli fotballproff mens han spilte på Klemetsrud, men han skjuler ikke at veien dit har vært lang og han visste det skulle bli vanskelig. På veien til å bli profesjonell fotballspiller har Johnny spilt med mange gode fotballspillere og mange gode talenter.

Å plukke ut den beste spilleren han har spilt sammen med er ikke vanskelig, det var da han spilte med Bruno Leite i hans tid i Skeid. Bruno spiller for tiden i Haugesund, og var på banen da laget tapte årets cupfinale for Viking.

Det største talentet han har spilt med er Jens Braathen Rongved. Han spilte sine siste minutter for Skeid i deres siste hjemmekamp sesongen 2018, før han måtte tvinges til å legge opp med fotball på øverste nivå på grunn av helsemessige årsaker. (Red.anm.: Jens er nå tilbake i Skeid som assistenttrener for juniorlaget, etter å ha spilt 24 kamper for Årvoll i 3. divisjon i år). 

Johnnys beste fotballminner er da han debuterte i Eliteserien for Haugesund og da han rykket opp til Obos-ligaen med Skeid sesongen 2018. Han har ikke så mange andre ting han liker å gjøre på fritiden bortsett fra å spille fotball, men som Liverpool-supporter liker han å se på dem, samt at han også liker å se på TV-serier. Johnny jobber for tiden som regnskapsfører og han trives godt med det. 

Vi ønsker Johnny og laget lykke til med neste sesong!

Skeid Media
Vilmer Brunskog
Annonse fra Obos-ligaen: