52868122661_b5a1f8e6ac_k

Ingen poengfangst i Moss

Moss scorer ett i første og to i andre, og dermed taper vi 3-0 på Melløs.

Annonse:

Arkivfoto: Anders Vindegg

I det lagene entrer Melløsmatta undrer undertegnede seg; er det i dag vi endelig skal få en seier igjen? Sist vi vant var mot Bryne 4. juni, så har det blitt kun tap, ispedd en uavgjort borte mot Åsane. Men neida, ingen seier og scoring i dag heller viser det seg.

Moss setter oss under press fra start, og er det førende laget de første ti minuttene, før vi kommer litt mer med i kampen. Kvarteret er knapt passert i det Johnny Buduson, som spiller på topp med nyervervelsen Ole Sebastian Sundgot, kommer seg inn i feltet og passer til Simen Kvia-Egeskog. Han sender i vei et skudd som forandrer retning, men Mossekeeper Ranmark får allikevel slengt ut en fot og reddet.

Hjemmelagets dominerende spiller Claudio Braga er mannen som tilslutt sender Moss i føringen. Først får han forsere over hele vår banehalvdel før det fyres av, men ballen går i tverrliggeren. Noen minutter etter sitter den, når et innlegg heades i mål fra fem meter. Simen Nilsen er etter den, men klarer ikke hindre at ballen sniker seg inn ved stolperota.

K P
2 Eidsvold TF 7 16
3 Skeid 7 16
4 Strindheim TF 7 15
5 Strømmen 7 13

Vi klarer å skape en sjanse til før pause når Buduson hælsparker ballen inn i feltet. Der bommer en forsvarer på klareringen, men Sundgot er akkurat for sent ute til å omsette i scoring.

Trener Arne Erlandsen er åpenbart ikke fornøyd med laget i 1. omgang og gjør to bytter når lagene kommer ut til andre omgang. Hickson og Kvia-Egeskog erstattes av Tjøstheim og Effiom. Det får ingen umiddelbar effekt, og vi holder tvert i mot på å gi bort en scoring (igjen..) når en feilpasning på egen halvdel blir snappet opp, men skuddet går like utenfor.

Timen passeres når vi omsider får ballen i nettet, dog etter gode kombinasjoner, men avblåses korrekt for offside. Ikke mange minuttene etter dobler Moss ledelsen. Et innlegg fra venstrekanten heades kontant i mål, og vi må konstatere at det heller ikke i dag blir en seier å glede seg over.

Mål nr. 3 kommer etter et hardt innlegg/skudd fra siden, Simen Nilsen i Skeidmålet får ikke bokset skikkelig ut, med den følge at ballen nærmest dempes ned på foten til innbytter Sebastian Pedersen, som får en enkel jobb med å sende kula i nettet og for alvor punktere kampen.

Neste kamp er på Nordre Åsen mot Kongsvinger lørdag 23. september kl. 15:00.

Kampfakta

Moss - Skeid 3-0 (1-0)
Melløs stadion
17. september 2023
2775 tilskuere

Mål:
1-0 Braga (29')
2-0 Andresen (67')
3-0 Pedersen (82')

Skeids lag:
Simen Nilsen – Fredrik Flo, Per-Magnus Steiring, Hayder Altai – David Hickson (Tjøstheim fra 45'), Simen Kvia-Egeskog (Effiom fra 45'), Bendik Rise (K) (Vinje fra 74'), Ulrich Ness (Naustdal fra 45'), Tage Johansen – Ole Sundgot (Aaserud fra 87'), Johnny Buduson.

Ingen kort.

Annonse: