Hils på vår nye venstreback

Thor Lange klar for Skeid

Annonse:

Vi ønsker Thor Søndergaard Lange hjertelig velkommen til Skeid! Den danske forsvarsspilleren kommer til oss fra Stabæk, og har før det en innholdsrik karriere med kamper på høyt nivå i flere land. Opprinnelig er 30-åringen fra nettopp Stabæk hvor han begynte som sjuåring. I 20114 dro han på lån til Strømmen hvor han etter hvert meldte overgang. For gråtrøyene ble det over noen år hele 121 kamper i OBOS-ligaen, før ferden i 2018 gikk til hans andre hjemland Danmark. På hans danske eventyr fikk han 77 kamper for Fremad Amager og 20 for Horsens.

I 2022 flyttet Thor hjem til Bekkestuaklubben han startet det hele i, og fikk 30 kamper i sesongen som endte med opprykk for Stabæk. Fjoråret ble dessverre noe preget av en skade, men han fikk med seg 8 kamper for Stabæk 2 i siste del av sesongen.

Nå kommer en spillesugen og klar Thor til oss, med et klart og tydelig mål om å være del av et topplag i årets 2. divisjon.

- Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang i Skeid, og bidra med erfaringen min og hjelpe laget opp og fram. Jeg kan spille både venstre back og midtstopper, men ønsker gjerne en offensiv rolle på backplass. Målet mitt med å komme til Skeid er helt klart å kjempe i toppen, og helst hele veien inn og få det kronet med opprykk til slutt. Jeg har fått et godt inntrykk av det sportslige opplegget og gruppa, så dette blir veldig bra, sier Thor selv.

I tillegg til å spille fotball skal Thor fullføre en mastergrad i ledelse som leveres til sommeren. Han blir dermed neppe aktuell for Statsråd-plass, men er på jobbjakt til høsten og vi tar gjerne imot tips til bedrifter som trenger en solid type med lang erfaring fra fotballens virke.

Trener Rislaa er godt fornøyd

Som alltid er trenere godt fornøyd når de får inn nye tilskudd til troppen, men signeringen av Thor er Vilde ekstra godt fornøyd med.

- Vi har en ung og fremadstormende gjeng, og under gjesteoppholdet var Thor en veldig fin spiller som påvirker de rundt han på en god måte. Han er først og fremst en fryktelig solid venstreback som laget har hatt behov for, men han vil også tilføre oss mye gjennom den læringen han kan gi de rundt seg. Thor blir viktig for oss, og vi gleder oss til å bli mer kjent med han som spiller og type i tiden som kommer. Bare å ta turen og se han i kamp etter hvert for nysgjerrige fans, sier Vilde.

Hjertelig velkommen til oss Thor!

P.S! 

For å være dansk snakker han meget godt norsk. Skulle tro han var innfødt, noe han nesten er da han flyttet til Norge som femåring.

Annonse: