Henning hilser

Takker for en flott tid i Skeid

Annonse:

Henning Tønsberg Andresen meldte i forrige uke overgang til Ullensaker/Kisa Fotball. Tiden i Skeid har betydd mye for Henning, som har sendt over en liten avskjedshilsen til publikummet som har støttet han i fire sesonger med over hundre kamper for klubben.

Med Hennings egne ord

Tommelen min skyver korken sakte og jevnt av flaska. Høstkulden merkes ikke. Det er mørkt i Oslo i kveld, men på Nordre Åsen er det lys, håp og eufori i emning. Plutselig skyter korken ut av flaska. Den boblende musserende væsken søker mot den åpne flaskeåpningen i en vill fart. En vulkansk reaksjon skjer både meg og boblene. Proppen er ute, korken er borte. Vi har endelig klart det. Vi har klart det sammen. Jeg legger tommelen over flaskeåpningen og lar champagnen skyte ut i oktobernatten. Uten at jeg selv legger merke til det, så løper jeg i full fart mot oksene. Adrenalinet skyter fart i årene mine. Overtenningen min og gleden min når et nytt nivå. Et nivå jeg aldri har kjent på tidligere. Jeg stormer mot okseflokken som brøler og feirer. Gjengen som alltid støtter oss gutta. Vi har gjort de glade, vi har gjort de stolte. 

Det er stund siden opprykksfesten, en oktober kveld i 2018. En klubb som Skeid hører hjemme i det gode selskap, i Eliteserien. Dette kan skje i fremtiden. På veien til toppen skal man gjennom opprykksfester, noe som må være den beste festen. Jeg takker for meg i Skeid, for denne gang. Det er vemodig og trist. Jeg vil takke klubben og spesielt våre fantastiske fans, Skeidoksene. Dere støtter, gleder og motiverer oss. Deres engasjement er nøkkelen til klubbens suksess.

Annonse: