Henning er tilbake

Utlendigheten på flyplassen er over

Annonse:

Vi er glad for å ønske Henning Tønsberg Andresen velkommen tilbake til Skeid! Henning er et kjent navn for de fleste som har fulgt oss de siste årene, og står med 102 kamper for oss. Øyeblikkene er mange, men spesielt husker de fleste frisparkscoringen mot Kjelsås oppe blant tujahekkene i 2020.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake i Skeid. Jeg har fulgt godt med på laget de siste to årene, og vært på flere kamper. Skeid betyr mye for meg, og at det blir mer spill på Nordre Åsen er jeg veldig glad for. Anlegget har blitt veldig flott nå, og det er skikkelig god fotballstemning å være på Nordre Åsen som tilskuer. Så nå blir det artig å få oppleve det fra banen igjen, sier Henning.

48795340292_c19064102e_k.jpg
Henning i typisk driv, løper masse og sikler etter ballen

Rutinert spiller

Som mange husker var Henning benyttet i en rekke posisjoner i Skeid. I flere sesonger som indreløper i 4-3-3 før han i 2020 ble dyrket som 10er i 4-2-3-1. På tampen av sesongen ble han venstreback, og hadde flere gode kamper i den posisjonen.

50282526787_79a9578477_k.jpg
Henning i aksjon i Vallhall. Her ønsker Skeid å spille NM mot Molde.

- Henning er en allsidig spiller, som jeg har trent både i Vålerenga og Skeid. Han bekler mange posisjoner og er en veldig stabil spiller som du vet hva du får av, og gir både kvalitet og dybde i troppen. Henning kommer til å heve standard på trening og kamp, og har rutine som kommer godt med. Selv om han kun er tjuefem år har han et solid antall kamper i OBOS-ligaen og 2. divisjon, så vi er veldig glad for at han nå kommer hjem til oss forteller hovedtrener Gard Holme.

En favoritt blant supporterne

Nettopp Hennings utrettelige innsats, mange mil nedlagt og oppofrende spill ble satt pris på av våre supportere. Det ble nok felt en tåre i mangt et ølglass på Magneten da Henning dro, men dess større er nok gjensynsgleden nå.

48094070277_e272eace4c_k.jpg
Henning som alltid god i dueller

- Henning er en type man virkelig setter pris på fra tribuneplass, en utrettelig terrier som gir maks for laget kamp inn og kamp ut. Jeg er ganske sikker på at tilskuerne våre setter pris på å få han hjem, så da er det bare å glede seg til å få sett han i aksjon på en av årets mange treningskamper, og etter hvert serien når den kommer i gang, sier daglig leder Daniel H. Strand.

Henning slutter seg til troppen allerede i morgen, og er en av flere tilgjengelige for helgas treningskamp mot Frigg.

Avtalen er i første omgang ut årets sesong.

Annonse: