Heim med tre poeng

Skeid innfrir favorittstempelet og innkasserer tre fortjente poeng borte mot Strindheim.

Annonse:

Første omgang i Trondheim starter med et visst press fra hjemmelaget. Strindheim kommer til et par sjanser og er blant annet alene med keeper Marcus Andersen, men avslutningen blir for svak og forsøket avverges.

Utover i matchen tar Skeid mer grep om det som skjer ute på matta. Vi spiller oss til flere halvsjanser uten å teste Strindheims sisteskanse skikkelig. Men etter en drøy halvtime blir det uttelling. Strindheims keeper roter det til i en situasjon der han tilsynelatende har kontroll og Kabamba Kalabatama vinner ballen. Bamba sender ballen inn foran mål der en ventende Thor Lange får en særdeles enkel oppgave med å sende oss opp i ledelsen på blank kasse.

Vi fortsetter å være det førende laget ut omgangen, men uten at det blir tellende resultat.

I pausen går Mikkel Lindbäck, som pådro seg gult kort i første omgang, ut og erstattes av Bendik Rise. Rise bruker ni minutter på å sette ordentlig preg på kampen. En corner slås inn i feltet og klareres fra hjemmelaget, men i returrommet står Bendik Rise og feier inn en dobling av Skeids ledelse. 2-0.

Så etter 65 minutter er det en ny innbytter som markerer seg. Emil Tjøstheim har vært på banen i snaut to minutter og knapt rukket å få opp pulsen når han får æren av å legge på til 3-0 etter et fint forspill av Thor Lange.

Resten av omgangen blir en transportetappe for Skeid. Tre poeng blir med tilbake til Oslo og laget innfrir favorittstempelet gitt på forhånd mot nyopprykkede Strindheim.

Neste match er lokaloppgjøret mot Kjelsås på OBOS Idrettspark Nordre Åsen. Den kampen spilles fredag 19. april med avspark klokka 18.00.