Hayder Altai forlenger

Klar for å ta nye steg med Skeid

Annonse:

Hayder kom til oss i fjor vinter, etter å ha spilt for Flint i 2019. I debutsesongen ble det 12 kamper, og ikke minst et viktig mål i hjemmeseieren mot Kvik Halden i Vallhall. Nå har den høyreiste Holmligagutten signert ny kontrakt med Skeid, og binder seg til klubben ut 2021.

Fin utvikling i 2020

- Jeg er veldig glad for å fortsette i Skeid, og ser fram til å utvikle meg videre her. Jeg trives godt i gruppa, og det er fint sted å være. I år ønsker jeg selvfølgelig å spille fast, og jeg skal gjøre mitt for at Gard tar meg ut til hver kamp, forteller Hayder til Skeid.no.

50600380968_554800688b_k
Hayder spilte seg etter hvert fast inn på laget

Trener Gard Holme har stor tro på fortsatt utvikling for Hayder.

- Hayder gjorde en god sesong i fjor, og han ble tryggere og tryggere for hver kamp som gikk utover høsten. Han har sett veldig god ut på trening nå i vinter, og han blir bedre og bedre for hver økt som gå. Vi har veldig tro på han i det året som kommer, forteller Gard.

Jobbes med flere forsterkninger

 Gard er godt fornøyd med å ha «midstopperrekka» klar.

- Nå har vi litt ulike ferdigheter i Hayder, Fredrik og Mats. Så har Christoffer Angell vist lovende takter på trening i vinter. Vi får omsider spilt noen treningskamper de kommende ukene, og da er det godt med litt kamp om plassene midten. Sånn sett er vi fornøyd med situasjonen bakerst nå, med god dekning på plassene i forsvar.

Hva tenker du om de øvrige leddene i laget?

- Ut ifra ønsket sammensetning av stallen mangler vi nå en spiss, en kant og en sentral midtbanespiller. Dette er spillere vi ser for oss skal kunne gå rett inn og starte kamper i 2. divisjon, og ikke minst være med på å spille oss opp i OBOS-ligaen. Vi har flere navn på blokka, men ønsker ikke å forhaste oss. Det må være de riktige, og sånn sett har vi god tid enda før seriestart, fortsetter Gard.

Annonse: