Hat-trick av Buduson felte Moss

Skeid vant hele 5-2 over Moss, og Johnny Buduson inntok toppscorerplassen i avdelingen med sitt hat-trick. Taofeek Ismaheel scoret igjen, sammen med kaptein Fredrik Berglie, hvor sistnevnte, inspirert av førstnevnte feiret med baklengs salto! Se alle høydepunktene her!

Det er naturgress på Melløs, det uvante underlaget passer gjestene godt for allerede etter et par minutters spill blir David Hickson spilt fri innenfor fem-meteren.

Han får to kjempesjanser, men forsvaret blokkerer til hjørnespark. Johnny Buduson har skåret mesteparten av sine fulltreffere med hodet, han repeterer med ny skåring.

Johnny mottar gratulasjoner etter 2-0-målet.

Det er Moss som har initiativet i kampen, men de røde/ blå jobber bra i forsvar, og på overganger er Torshov-gutta gode.

Det er på en overgang det smeller igjen. David Hickson får sendt avgårde et godt skudd. Keeper parerer, men Johnny Buduson plukker opp returen. Det er spilt en halvtime og lystavla viser 0-2. Kråkevingen får nesten ikke svelget skuffelsen før kula igjen sitter i mossenota. Mossekeeperen parerer et skudd fra Buduson, returen setter Taofeek Ismaheel enkelt i mål.

Det nærmer seg pause. Skeids forsvar har spilt godt, men roter det til, dermed går lagene til pause. Protokollen viser 1-3. Mossingene øyner muligheter for poeng, men kapteinen på Skeid-skuta, Fredrik Berglie, knuser håpet ved å stusse inn et innlegg. Han feirer, som Taofeek i forrige runde, med baklengs salto!

Fredrik tar en "Ismaheel".

Himmelen åpner seg, en kraftig regnbyge gjør banen og spillerne dyvåte. Bygen gir seg og en vakker regnbue viser seg over Melløs. Er det et tegn fra høyere makter og tegn for mossingene om at kampen fortsatt kan vinnes? Et frispark fra 20 meter suser inn i nota bak Idar Lysgård.

Fem minutter før slutt peker dommeren på krittmerket etter at Adonai Kidane blir felt. Johnny Buduson setter straffen sikkert i mål. Han topper dermed toppscorerlista i avdelingen med 9 fulltreffere.

Det blir tre poeng til Skeid-gutta, som beholder fjerdeplassen på tabellen. Andre kamper: Kvik Halden - Senja 5-1, Hødd - Alta 2-0 og Brattvåg - Eidsvold TF 4-2. Det er nå kun seks poeng opp til kvalikplassen. Neste helg er det "hjemmekamp" mot Tromsdalen i LSK-hallen søndag 13.9 kl. 17:00.

Moss - Skeid 2-5 (1-3)