Hassan Yusuf takker av

Ingen har vel vært lenger i klubben enn midtbanespiller Hassan Yusuf. Nå går han til OBOS-ligalaget Grorud.

Annonse:

(Arkivfoto: Anders Vindegg)

Hassan Yusuf er et rent produkt av Talentfabrikken Skeid, og begynte i klubben som 7-åring. Han har gått gradene i klubben og velger nå å finne nye jaktmarker.

Beste scoring? Her har Hassan nettopp satt spikeren i kista med 3-1-målet i regnkampen mot Kjelsås september 2017.
Beste scoring? Her har Hassan nettopp satt spikeren i kista med 3-1-målet i regnkampen mot Kjelsås september 2017.

Når Hassan blir spurt om sitt beste minne med Skeid svarer han at det er et vanskelig valg, siden det har vært så mange gode minner. Men han fremhever spesielt sesongen 2018, da laget rykket opp til OBOS-ligaen.

Han fikk hele 178 kamper for A-laget, scoret totalt 12 mål fra sin midtbaneposisjon, og et minneverdig øyeblikk med Hassan er fra kampen mot Kjelsås september 2017, da han snappet ballen etter corner og boktavelig talt fosset over hele banen og scoret i et skikkelig ruskevær på Nordre Åsen. Se intervjuet med Hassan etter kampen her!

– Da er min tid i klubben over. Det har vært mange fine sportslige opplevelser, med oppturer og nedturer. Jeg vil spesielt takke Skeidoksene som har støttet meg hele veien og sunget navnet mitt. Skeid er heldige som har dere! Lykke til med sesongen til alle i Skeid. SASASA BRA-BRA-BRA!, skriver han i en melding til redaksjonen.

Ballsikre Hassan, her i fint driv på Nordre Åsen. 
Ballsikre Hassan, her i fint driv på Nordre Åsen. 

Skeids tidligere hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold trente Hassan fra yngre dager og fremhever spesielt Hassans dribleegenskaper. 

Vi takker Hassan for hans innsats med en lang og tro tjeneste i klubben, og ønsker lykke til i sin neste klubb!

 

 

 

 

Annonse: