Håkon Hammer klar for Skeid

Midtbanespiller fra Byåsen

Håkon er 19 år og kommer fra Fosen i Trøndelag. Han begynte på fotball i Stadsbygd Idrettslag, før turen gikk innom Vanvikan og Rissa. I 2015 meldte han overgang til Rosenborgs Salmarakademi og spill på nasjonal G-16. I 2018 har Håkon spilt for Byåsen, hvor han var fast på 2. divisjonslaget.

Ambisiøs unggutt

Håkon omtaler seg selv om en sentral midtbanespiller i klassisk trøndersk 4-3-3-stil. Han skal starte på studier i byen til høsten, og har et sterkt ønske om å utvikle seg videre som spiller her.

- Jeg ser fram til å spille for Skeid, og er tatt godt imot av gruppa. Jeg ønsker å utvikle meg som spiller, og har et klart mål om å spille på høyest mulig nivå. Jeg skal minst spille i Eliteserien, sier Håkon.

Trener Gard Holme er godt fornøyd med at Håkon har valgt oss.

- At unge og ambisiøse spillere velger Skeid er viktig for oss. Håkon er gjennomtrent, helprofesjonell og en ordentlig bra type å få inn i troppen. Han har spilt mange kamper på nasjonalt nivå tross ung alder, og har gode muligheter framover her i klubben, sier Gard.

P.S 

På onsdagens fellesmiddag måtte nykommerne synge en sang for gruppa. Valget falt for Håkon på Rocket Man av Elton John, en prestasjon han bedømmer til en sterk 3er på terningen. På TikTok ligger for øvig bidragene fra Hansa og Marius Rygel ute, for de som vil lytte til dem som synger med den røst de har.

Annonse fra Obos-ligaen: