IMG_2286 2

God stemning på VIPen før trikkederbyet

Skeid har en partnerpool i vekst, og den viktigste samlingsplassen for våre samarbeidspartnere er VIPen på kampdag. Mot Kjelsås var oppmøtet godt, og stemningen upåklagelig.

Annonse:

En halvtime før kampstart i trikkederbyet kommer hovedtrener Vilde Rislaa innom VIPen, for å fortelle om oppladningen til kampen og hva som er dagens kampplan. 

- Vi ønsker å spille fotball langs bakken, og for å få til det må vi hindre motstander i å få den opp i lufta, forteller hun de rundt 45 oppmøtte. 

IMG_2767.JPG
Vilde forteller engasjert om inngangen til kampen

Etter litt førstehåndsinformasjon om den kommende kampen er det klart for servering. Nytt av året er at Sabrura Sticks & Sushi stiller med sushi på de største kampene. 

Avtroppende styreleder Jørgen Wilhelm Bjerke stod først i Sushi-køen
Avtroppende styreleder Jørgen Wilhelm Bjerke stod først i Sushi-køen

Det er alltid bra servering på VIPen i Skeid, men dette var virkelig noe nytt og spennende, forteller nylig avtroppede styreleder Jørgen, som nyter den nye tilværelsen som invitert gjest. 

Vi jobber hele tiden for å tilby et best mulig opplegg for våre samarbeidspartnere, og mener vi har gitt VIPen et ekstra løft i år. Kampene skal være et hyggelig samlingspunkt, det er viktig for oss, forteller markedsansvarlig Espen Gustavsen.

Ønsker du å være med på laget? 

En avgjørende del av å drifte en klubb med både topp- og breddefotball, og et stort sosialt engasjement, er sponsorsamarbeidet og engasjementet til våre støttespillere. Vi har vokst på partnersiden de siste årene, og har ambisjoner om å fortsette å ta steg.

Eier, driver, eller jobber du i en bedrift som kunne tenke seg å støtte Skeid? Vi tilbyr både synlighet og B2B-muligheter, og muligheten til å være med på en reise med en gammel storklubb som jobber knallhardt for å igjen kjempe i toppen. 

Kontakt markedsansvarlig Espen på [email protected] eller 94256965 for en hyggelig prat om mulighetene Skeid kan tilby.

Annonse: