Gjøvik neste, så kommer Grorud

Tre kamper igjen før sommerpausen

Annonse:

Etter helgas storseier mot Eidsvold Turn har vi inntatt tabelltopp etter årets første ni kamper. Nå venter tre spennende oppgjør før en liten sommerferie.

Først ut er Gjøvik Lyn motstander på bortebane lørdag kl. 15:00, så kommer Grorud på fredagsbesøk kl. 18:00 før Stjørdals Blink er motstander på bortebane påfølgende lørdag 13:30.

Oppgjøret mot Grorud er samme dag som åpningen i fotball-EM, men vi tyvstarter det hele tre timer før sommerens mesterskap drar i gang. 

Vi forventer stort bortefølge når Grorud kommer, og det mobiliseres i yngres rekker der ute i provinsen. Dermed ligger alt til rette for et intenst lokaloppgjør.

Vi fyrer selvfølgelig opp grillen og selger nydelig burger fra Strøm-Larsen.

Skjenkebevilling på plattingen

På dette oppgjøret har vi også fått innvilget skjenkebevilling. På plattingen ved kiosken blir det 18-års aldersgrense for å komme inn, og det er salg av øl fra 17:00 til 20:30 her. Den kan kun nytes på plattingen, og det er ikke tillatt å ta med ut på tribunen.

- Vi har ønsket å teste ut servering på noen utvalgte kamper en stund, så det blir moro å prøve ut dette mot Grorud. Det vil foregå i rolige former, og kan bli et fint tilskudd på solrike dager. Om det fungerer bra vil vi vurdere å gjøre dette på noen utvalgte kamper gjennom året, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand.

 

Annonse: