Gard Holme trer til side

Endring foran høsten

Annonse:

Etter en sesong med svake resultater har Gard Holme valgt å fratre som hovedtrener for Skeid.

-  Jeg ser at laget trenger en endring, og jeg trer nå til side for å skape den endringen. Jeg er lei meg for at utviklingen i år ikke har gått som vi har ønsket. Samtidig ser jeg tilbake på snart fire innholdsrike og morsomme år i Skeid. Når jeg får dette litt på avstand og får reflektert mer om tiden klubben kommer jeg nok til å se tilbake på noen av mine mest spennende år som trener, og det har vært en fornøyelse å jobbe med alle i Skeid fra mange spillere gjennom flere utgaver av laget, frivillige, støtteapparat og klubben for øvrig. Jeg er veldig glad i både spillergruppa og alle de fantastiske menneskene i Skeid, og har tro på at dette skal de klare å snu sammen, sier Gard selv.

Gjort en viktig jobb for Skeid

Gard Holme kom til Skeid etter nedrykket i 2019, og snudde raskt en skuffet gjeng til å tro på seg selv med positiv fotball. I hans første sesong som vår hovedtrener endte vi på andreplass bak et suverent Fredrikstad, hvor vi røyk på straffer mot Asker i kvalifiseringen om OBOS-ligaen. I hans andre sesong endte det med opprykk og en solid seier i 2. divisjon. Fjoråret i OBOS-ligaen bydde på mye bra spill, men mange ettmålstap og marginer imot før det hele snudde på høsten og en rekke de siste 15 kampene som ga en 6. plass på høst-tabellen kulminerte med 8-1 i kvalik over to kamper mot Arendal.

- Vi valgte å stå løpet ut med Gard i fjor, og det fikk vi betalt for. I år har prestasjonene vært såpass labre at endring nå kan frigjøre energi sier daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Det er med gode skussmål Gard Holme forlater Skeid. Fra Skeids styre ønsker sportslig ansvarlig Jo Andreas Gundersen å rette en takk til Gard for samarbeidet.

- Gard har vært en pådriver for utvikling av Skeid. Han har aldri skreket høyest om penger til spillerkjøp og lønninger, men vært opptatt av å skape varige verdier som gjør Skeid bedre over tid. At han nå velger å tre til side sier mye om hans integritet og at han setter klubb og lag foran seg selv.

Fortsatt mulig

At vi nå ligger der vi ligger med 6 poeng opp til kvalifisering gjør utgangspunktet krevende, men ikke umulig.

- Det er 33 poeng å spille om, så det er ikke over enda. Vi kommer tilbake med informasjon om hvem som tar over så snart som mulig, avslutter Gundersen. 

Annonse: