G16 leder Interkrets

Svakere plasserte Stabæk trakk imidlertid det lengste strået i jevn kamp lørdag, og vant 3-2 på Nadderud.

Skeids G16 tok turen til Bærum for kamp i Interkrets-serien. Stabæk hadde valgt å bruke sine aller beste gutter. Det laget som vanligvis har spilt interkrets ble erstattet av laget som spiller i Nasjonal serie, altså et av landets aller beste G16 lag. Det er et ufyselig vær på Nadderuds kunstgress når kampen blåses i gang.

Stabæk-gutta tar tak i kampen og allerede etter noen få minutter sitter ballen i Skeid-nota. Torshov-gutta rister skuffelsen av seg og resten av omgangen er jevnspilt. Ved pause står det 1-0 til vertene.

Etter pause fortsetter det å være jevn kamp. I banespillet er de røde/blå minst like gode som vertene. Et rent uhell fører til at Stabæk øker ledelsen.

Skeid-gutta viser god lagmoral, laget gir ikke opp på noen som helst måte. Jakob N. Romsaas setter kula i nettet bak Stabæks burvokter. Nå øyner Skeid-gutta poeng, alle mann fremover, men manglende sikring gjør at vertene kan øke ledelsen på en overgang.

Selv med denne kalddusjen mister ikke Skeids gutter motet og to minutter før slutt header Henrik Hagen en corner i mål.  Flere mål blir det ikke, det blir 3-2 seier til Stabæk. Skeid leder fortsatt interkrets, fire poeng foran FFK og Sarpsborg.

Skeid.no fikk en prat med lagleder Terje Hagen. Han kunne fortelle at han har en dedikert gjeng som alltid gjør stor innsats på treningene og samtidig skjøtter på beste måte skolearbeidet. Syv gutter er i  juniorlagets tropp, en har til og med fått prøve seg på rekruttlaget. Forbundet har også fått øynene opp for gutta, Seedy Jatta er allerede i landslagstroppen.

Lørdag 5. oktober kl. 14:00 kommer Ull/Kisa på besøk i Muselunden. Møt opp og hei på gutta, de fortjener all støtte!