Fredrik Vinje gir seg

Bytter klubb fra neste år

Annonse:

Fredrik Vinje og Skeid er enig om å avslutte spilleravtalen fra og med denne måned. Fredrik kom til oss fra Stjørdals-Blink før årets sesong, og står med 16 kamper for oss i år. 

- Det har vært en tung sesong for alle i Skeid, og Fredrik har fått få muligheter til å vise seg fram denne sesongen. Han har stått på, gjort sitt aller beste og bidratt mye men ikke fått tillit i år. For hans del har det dessverre blitt med kun to kamper fra start, og han har etter eget ønske bedt om å bli fristilt og få en fresh start i ny klubb og nytt miljø, som vi har valgt å si ja til sier daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Fredrik, som opprinnelige er fra Trondheim, har ikke bestemt seg for hvor ferden går videre, men er åpen for det meste av spennende muligheter.

- Det ble dessverre ikke en sesong som ønsket i Skeid, men jeg er fullt ut motivert og spilleklar. Jeg ser fram til nye muligheter neste år hvor målet er å få spille på høyest mulig nivå. Jeg satser for fullt på fotballen framover også, sier Fredrik selv.

I fjor spilte Fredrik 29 kamper fra start for Stjørdals-Blink, og han ser gjerne at karrieren fortsettes i toppfotballen.

- Selv om det ikke ble sportslig klaff i Skeid har jeg fått gode venner i klubben, og det har vært en fin spillergruppe å være del av. Jeg ønsker gutta og klubben alt det beste framover, og drar uten noe hard feelings. Jeg ser framover og gleder meg til neste sesong, avslutter Fredrik.

Lykke til videre Fredrik - takk for innsatsen i Skeid!

Annonse: