Fredrik Berglie forlenger

Kapteinen med forlengelse ut 2021

Annonse:

Fredrik (23) kom til Skeid allerede sommeren 2018, og trente med laget gjennom opprykkshøsten mens han fortsatt spilte for Vestfoldklubben Halsen i 3. divisjon. 

Selv med tøff konkurranse i forsvarsrekka i fjor kjempet den tidligere midtbanespilleren seg inn på laget og fikk med seg respektable 13 opptredner på nest øverste nivå. Uten en uheldig skade på sommeren hadde nok antallet blitt langt høyere. 

Fornøyd Holme

- Jeg så jo mange av Skeids kamper i fjor, og Fredrik spilte godt i fjor. Han er en som tar nivå, og som alltid leverer godt. Han er med på å sette standard på trening og i kamp, og er en holdningssterk spiller. Vi ønsker å bygge et lag rundt typer som Fredrik, og da er vi veldig glad for at han har tro på det vi driver med og vil være med videre, sier trener Gard Holme.

Fredrik er god i flere av spillets faser, men utmerker seg særlig med sin gode duellstyrke, hurtighet og ro med ballen i beina.

- Sammen med Mats har vi fått et veldig ballspillende midtforsvar, som sprer ro rundt seg og de to har sammen gode lederegenskaper. Det er med på å skape trygghet i laget, og gjør at vi får spille vårt spill framfor å tilpasse oss motstanderen, fortsetter Gard.

Ikke minst er det viktig for Skeid å sikre kontinuitet i det laget vi ønsker å bygge videre på.

Fredrik selv er glad for å fortsette i Skeid.

- Vi har noe spennende på gang her i Skeid, og jeg ser gode muligheter til å utvikle meg videre som fotballspiller i klubben. Ikke minst er det en stor ære å få ha kapteinsbåndet, sier Fredrik selv.

Allerede til helga har du med sesongkort sjansen til å se Fredrik og Skeid spille fotball mot Eidsvold Turnforening. For deg uten sesongkort vil det legges ut et fåtall billetter til åpent kjøp i løpet av uka. 

Annonse: