Fra Premier League til Nordre Åsen

Velkommen Palmi Arinbjörnsson

Annonse:

Vi ønsker Palmi Arinbjörnsson velkommen til Skeid. Palmi er 19 år, målmann, spiller for Wolverhampton Wanderers i England og slutter seg til Skeid på lån ut sesongen. Palmi har tidligere kun spilt for moderklubben Njardvik, og har vært i Wolves de siste tre årene.

- Jeg gleder meg til å oppleve Oslo, spille for Skeid og utvikle meg videre som keeper. Jeg har hørt gode ting om byen og klubben, og ser virkelig fram til dette, sier Palmi selv.

Palmi har i tillegg til spill på aldersbestemte lag i Wolves også spilt for samtlige islandske u-landslag, og er nylig tatt ut til u21-troppen som skal spille kvalifisering i september. 

- Palmi er en ung og spennende keeper som blir en god bidragsyter i keepergruppa vår. Vi ser fram til å få han over og bli bedre kjent, forteller keepertrener Robert Legrand.

Spennende samarbeid med Wolverhampton

At en klubb som Wolves ønsker å plassere et av sine talenter i Skeid finner vi veldig spennende, og vi ser fram til å utveksle erfaringer med dem framover.

- Det er moro at dette kunne gå i orden, og skal vi bli en del av norsk fotballs ypperste selskap i fortsatt framtid er internasjonale kontakter viktig for oss. Wolves er en meget profesjonell klubb, og det har vært veldig ryddig og enkelt å forholde seg til dem fra vår side. Vi håper at Palmi får et fint opphold her, og kanskje kan flere følge i hans fotspor senere, forteller daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Annonse fra Obos-ligaen: