Fortsatt ubeseiret

Oppgjøret mot Jerv endte målløst, men Skeid burde vunnet etter spill og sjanser.

Annonse:

Det var nydelig vårvær da Jervs mannskap ankom OBOS Idrettspark Nordre Åsen. Gjestene hadde håpet på poengfangst og kunne etter nitti minutter dra hjem med ett poeng i bagasjen. Skeid var imidlertid det klart beste laget, sørlendingene skal være mer enn fornøyd med det ene poenget.

Torshov-gutta starter forrykende. Et godt langskudd blir fistet til hjørnespark av Øystein Øvretveit, Jervs dyktige burvokter. Hjørnesparket ender i metallet. Vertene fortsetter å føre kampen. Det er spilt 8 minutter når Tom Skogsrud legger et frispark inn i feltet. Ballen blir stusset i tverrliggeren, men lystavla viser fortsatt 0-0.

K P
4 Start 3 6
5 Skeid 3 5
6 Nest-Sotra 3 4
7 Sogndal 3 4

Grimstad-gutta kommer mere med i spillet, men Skeids forsvar spiller bra og gjestene sliter med å komme til avslutninger. Det er Skeid-gutta som produserer sjansene. Mesut Can kommer fri etter et nydelig raid, men skuddet treffer nettveggen. Det er spilt en halv time når David Tavakoli brassesparker et innlegg til Mesut Can. Oksene og alle på Skeid-tribunen ser ballen i nota, men ballen treffer ikke mellom stengene. Ganske utrolig  mulighet!

Dommeren blåser for pause, fortsatt målløst Nordre Åsen.

Etter hvilen fortsetter vertene å føre kampen. Det blir en forsvarskamp for de gulkledde gjestene fra Grimstad. Vertene får en rekke hjørnespark og flere frispark rett utenfor boksen. Mesut Can er en utmerket frisparkskytter, han få prøve seg fra hjørnet av sekstenmeteren. Skuddet treffer på utsiden av nettveggen. Johnny Buduson forserer til dødlinja. Det harde, lave innlegget når nesten skotuppen til David Tavakoli.

Ayoub
Ayoub Aleesami (til h.) spilte en god kamp mot Jerv.
​​​

Det kraftige presset gir Jerv et par overgangsmuligheter. På slutten av kampen kommer de i stor fart i overtall. Den høye kraftige spissen Chuma Anene får en god skuddmulighet inne i boksen, men Ayoub Aleesami klarer i siste øyeblikk å blokkere. Dette var Jervs beste sjanse i kampen.

Fjerdedommeren legger til tre minutter. Presset mot Jerv-forsvaret er stort og det blir benyttet ulovlige midler for å berge ett poeng. Alle roper på straffe, dommeren slår ut med armene. Hjemmelaget får en siste mulighet. Mesut Can lader kanonen, frisparket skal tas en meter utenfor boksen. Kula smeller i tverrliggeren, Skeid-gutta fortviler, Jerv-gutta puster lettet ut. Det er et lite ran at ikke alle poengene blir igjen på OBOS Idrettspark Nordre Åsen.

Stian Pettersen (forsidebildet) får oksestek fra byens beste kjøttforretning, Strøm-Larsen. Han ble kåret av Oksene som Skeids beste spiller.

Ayoub Aleesami får som takk for god innsats benytte en BMW i en uke samt gratis middag for to på Johnny Rockets på Storo.

Sånn personlig er det selvfølgelig debutnerver, men jeg følte jeg spilte meg opp i andre omgang og viktig å holde nullen i debuten.

— Fredik Berglie (debutant)

– Vi føler litt at vi burde tatt med oss alle tre poengene i dag. Sånn personlig er det selvfølgelig debutnerver, men jeg følte jeg spilte meg opp i andre omgang og viktig å holde nullen i debuten, sier Fredrik Berglie på stopperplass, etter at Kim Skogsrud måtte stå over grunnet det røde kortet på slutten mot Notodden.

– Sånn som spillet har vært burde vi hatt 9 poeng, sier Tom Nordlie. Jeg er ikke skrudd sammen slik at jeg er fornøyd med hedelige tap eller uavgjort. Hadde du spurt oss før sesongen så hadde vi vært fornøyd med 5 poeng på 3 kamper, men nå føler jeg allikevel at vi har mye å gå på og burde ha vinni over Notodden og Jerv, sier han til skeid.no.

Neste kamp er mot Aalesund på Color Line stadion 22. april kl. 18.00.