Fortjent seier på Intility

Gutta fortsatte flyten i treningskampen mot Vålerenga sitt andrelag, og vant 2-1. Les om kampen her!

(Arkivbilde: Anders Vindegg)

Det går i et forrykende tempo helt fra avspark i hovedstadens ettermiddagssol. Hjemmelaget ypper seg først og etter to minutter spill setter de Anders Gundersen på prøve. Han får hansketuppen på avslutningen, og slår den over tverrligger.

Så handler det mer og mer om Skeid, i alle fall foran mål. Etter kvarteret spilt gjør fine kombinasjoner at David Hickson kommer på skuddhold. Keeper er imidlertid godt plassert og med på notene. Også Johnny Buduson tester keeperen, når han minuttet etterpå mottar en gjennombruddspasning og dribler seg forbi en forsvarsspiller.

Jakter scoring

Det vil seg imidlertid ikke helt i spillets siste fase, og det blir også tendensen videre i omgangen. Det til tross er det veldig gode takter på mye av Skeids spill. Ulrich Ness får også et godt treff fra distanse, men sisteskansen til VIF er nok en gang på jobb.

Lagene går målløse til pause, før andre omgang sparkes i gang. Ballinnehavet er relativt jevnt, men det er Skeid som er desidert farligst foran mål, og vi fremstår også solide bakover.

Det tar imidlertid tid å få hull på den berømte byllen. Buduson spiller seg blant annet gjennom alene med keeper, som er årvåkent ute og forstyrrer.

Lønn for strevet

Etter 64 minutter sitter den endelig for Buduson, når han får ballen av Hickson som fosser fram på venstrekanten! Vel fortjent står det 0-1 på måltavla.

Drøyt fem minutter senere er det Marcus Melchior som dribler seg inn i boks og setter 0-2 i lengste hjørne! Godt forarbeid av innbytter Traore.

Ti minutter før kampslutt reduserer VIF til 1-2 ved vår gamle venn Taofeek Ismaheel, men seieren går fortjent til Torshov og Skeid, og vi tar med oss en god treningsøkt idet tiden tikker mot seriestart.

Andrelaget spilte fredag treningskamp borte mot Strømmen, som endte 0-0.

Neste kamp er mot G19-landslaget på Intility onsdag 23. mars.