Første del av tribunedugnad gjennomført

Søndag 3. mars ble første akt av dugnaden som består i å "stokke om" på tribunene før seriestart avholdt.

Mange av de over 50 Skeid-vennene som hadde meldt seg til dugnadsgruppa møtte opp i klubbhuset en regntung søndags morgen kl.9, iført varme klær og masse pågangsmot. Leder for dugnaden, Stein Ridar, informerte om hva som skulle gjøres, og gruppa ble fordelt på fire arbeidslag. 

Leder Stein i klubbhuset
Samling i klubbhuset

 

De ulike lagene skulle demontere hovedtribunen, tribunene ved Rema  samt reisverket til det store teltet og Eivind Skjolden stilte med traktor og kjørte delene over til egnet lagringssted bak målet mot Haraldsheim.

Arbeidet gikk greit, regnet avtok og tilslutt tittet jammen sola fram da lagene tok en velfortjent pause med kaffe, kringle og egne matpakker.

Etter pausen gikk arbeidet raskere, da det ene arbeidslaget på hovedtribunen etterhvert ble ferdig der, og kunne bistå på den andre siden, hvor det var vesentlig mer skruing for å få av elementene.

Det bæres elementer
Seter løftes bort

 

Så litt før VM-femmila begynte kl.13 var tribunene tatt ned, og en blid dugnadsgjeng kunne være fornøyd med vel utført jobb!

Skeid takker alle som bidro på denne dugnaden, og håper alle kommer tilbake 23. og 24. mars, begge dager kl.9, da tribunene skal settes opp igjen!

Hele gjengen
Vel blåst!
 
Litt mer info om tiden fremover
13. mai starter kommunen arbeidet med å bytte kunstgresset. Sandlagene under gresset er tett. Det må løses opp. Derfor tar hele denne prosessen 2,5 måneder. Første hjemmekamp etter dette vil være 4. august. 
 
Vi har vært heldige med at i sommer er det langt mellom hjemmekampene, slik at det er bare tre kamper som må flyttes. Når kommunen nå legger nytt gress vil også banen bli utvidet til målene som gjelder for toppfotball. 
 
Seter på hoved stables
Setene på hovedtribunen stables

 

Da utvides spilleflaten med 2 meter på hver side og 5 meter sørover, til 68x105 meter. Når vi setter opp tribunene igjen settes de der de skal stå når banen er utvidet. Utenfor spilleflaten er det 4 meter sikkerhetssone langs langsidene og 5 meter på kortsidene. Så skal det være et gåområde mellom tribunene og sikkerhetssonen.

For å få til utvidelsen må dagens lysmaster tas ned. Det er startet et arbeid med å få opp nye som tilfredsstiller lyskravene for OBOS-baner.

Traktor
Eivind Skjolden kjørte traktoren

 

Annonse fra Obos-ligaen: