Folka bak programmet

Ekte Oslo ble godt lest i 2022

Annonse:

I hele 2022 sesongen har vi hatt kampprogrammer på herrenes A-kamper, slik ekte fotballklubber har. Programmet har ikke bare tatt for seg den aktuelle kampen og motstandere, men også gitt oss en innblikk i hele Skeid. Både damelaget, yngres lag og tiltak som BlimedSkeid eller Skeid Aktiv har blitt omtalt og fått sin rettmessige plass. I forbindelse med vår markering mot Qatar VM var halve programmet dedikert 11 migrantarbeidere som hadde mistet livet ført i pennen av de svenske journalistene fra Blankspot.se.    

Hele programmet er utviklet av en gjeng frivillige Skeidvenner med Ingar Johnsrud og Ola Bagge Skaar i spissen som henholdsvis redaktør og grafisk designer. Anders Høilund har sørget for et vell av kampreferater, fra både herre og damekampene. Stein-Erik Mattson og Bernard Vigen har sørget for skråblikk på våre motstandere. Oksesjef Jonny Normann Olsen har sørget for quizer, spillerne Maren Thorsø og Bendik Rise har gitt oss et glimt fra innsiden av garderoben og Fredrik Antonsen har sørget for påfyll fra yngres rekker.  

Tusen takk til hele gjengen. 

Vi har lyst til å fortsette med kampprogram også neste år. men da trenger vi flere hender. Kan du skrive, ta bilder, bidra med layout, være med å selge eller kanskje ha noen leads til annonsører?  

Da ønsker vi å høre fra deg.  Send en mail til Markedsansvarlig Espen Gustavsen på [email protected] om du ønsker å bidra.

Alle programmene kan leses her digitalt

Annonse: