Filip Stensland til Skeid

Ny midtbanespiller klar

Annonse:

Vi ønsker Filip Stensland velkommen til Skeid. Kråkerøygutten kommer fra spill i Fredrikstad Fotballklubb hvor han har spilt siden 2019, og fikk sin debut i 2022 på A-laget. I FFK fikk han 12 kamper i OBOS-ligaen, mens 2023-sesongen ble tilbrakt på utlån i Kvik Halden hvor det ble 25 kamper og 3 scoringer.

-Jeg vil beskrive meg selv som en indreløper som liker å jobbe begge veier, og bidrar både offensivt og defensivt. Spillestilen til Skeid passer meg godt, og jeg håper å gli bra inn her. Laget liker å ha ball, styre kamper og det er spillfaser jeg trives godt i. Håper også å bidra med målpoeng, og at man fortsetter med en god høst, sier Filip selv.

Han takker også veldig for en flott tid i Fredrikstad FK, en klubb som har vært viktig for hans utvikling. Det har vært et godt miljø med flotte folk som har hjulpet han mye gjennom gode år hos Plankebyens flaggskip.

Fornøyd trener

Trener Vilde Rislaa er godt fornøyd med sitt siste tilskudd, og tror at Filip er en spiller som kan bidra både på kort sikt mens ikke minst på lengre sikt i Skeid.

- Filip er en spennende spiller vi har fulgt lenge, han har litt andre ferdigheter enn de midtbanespillerne vi har og komplementerer derfor troppen veldig godt. Han kommer fra et sterkt treningsmiljø i Fredrikstad, med beste skussmål som type på treningsvilllighet og profesjonalitet. Så han passer godt inn i gruppa vår, og det miljøet vi ønsker å bygge i Skeid framover.

Avtalen er ut sesongen 2026. Velkommen til oss Filip!

Annonse: