Felix forlenger

Midtbaneelegant med videre

Annonse:

Vi er veldig glade for å ha kommet til enighet med Felix Leenborg Anthonessen om ny kontrakt i Skeid ut 2023-sesongen. Felix hadde opprinnelig kontrakt ut denne sesongen. Felix kom til oss i fjor sommer, og fikk med seg 13 kamper og 1 scoring i debutåret. Målet kom mot Tromsdalen i den viktige 3-2-seieren i LSK-Hallen.

- Jeg trives veldig bra i Skeid, og ønsker å utvikle meg vider her. Vi har en bra spillergruppe i Skeid, og med et stort sett nedstengt Oslo nå om dagen er det fint å kunne være med gutta på trening og ha noe å se fram til i hverdagen, men det jeg gleder meg aller mest til nå er å få spille foran Oksene igjen forteller Felix til Skeid.no.

Felix fyller ellers tiden med å skrive på bacheloroppgaven sin, og om alt går etter planen er han utdannet dataingeniør til sommeren.

Trener Gard Holme er like fornøyd som Felix med at vi har forlenget avtalen for de tre neste sesongene.

- Vi ønsker oss kontinuitet i laget, og at vi utvikler oss sammen og derfor er vi glad for at Felix signerte ut 2023. Felix har jo passet veldig godt inn siden han kom, og er virkelig den type spiller vi ønsker å bygge et lag rundt og med, sier Gard.

Usikre utsikter

For Gard og lagets del er det mye uvisshet om veien videre. Gard har registrert at det er mye diskusjon rundt at lagene i Viken ikke får trene, mens Oslo-lagene holder på.

- Det er usikkert når det blir seriestart, men vi sørger for å holde oss i gang og er positive. Vi skal være klar uansett når dette begynne, sier Gard.

Fra Fotballforbundets side skal det være fire uker med treningskamper før en seriestart, og det endrer litt på treningshverdagen før denne perioden tar til.

- Det blir litt annen type trening om dagen, og vi bruker denne perioden til å videreutvikle oss. Det betyr både nye taktiske komponenter for laget, vi kan bruke mer tid på det relasjonelle og ikke minst jobbe med å utvikle hver enkelt spiller. Jeg tror vi skal se et Skeid-lag hvor mange har tatt ytterligere steg gjennom vinteren og mange av gutta ser enda bedre ut enn de gjorde i fjor, avslutter Gard.

Annonse: