Erik Nordengen til Skeid

En av 2. divisjons beste midtbanespillere

Annonse:

(Foto: Marius Dahl, fra Eriks tid i Rosenborg)

Vi ønsker Erik Nordengen fra Tynset velkommen til Skeid. Erik er 23 år gammel, og har tidligere spilt for Tynset, Rosenborg, Elverum og nå sist Fram.

For Fram spilte han 27 kamper og scoret 7 mål i årets 2. divisjon. Han har totalt 88 kamper i 2. divisjon de siste fire sesongene, og tross ung alder er det en rutinert spiller som nå kommer til Skeid.

- Vi har fulgt Erik i hele år ganske tett, og vi har sett alle kampene han har spilt for Fram. Vi anser han som en av de aller beste midtbanespillerne i 2. divisjon, og vi vet hva vi får i Erik. Han er en anvendelig midtbanespiller som kan brukes i flere roller på midtbanen og han har et bra driv i spillet, god til å passere ledd med ball og har vært veldig sentral og styrende i Frams spill i år. Han har jo vært kaptein i både Fram og på Rosenborgs juniorlag, og har vært en ledertype på alle lag han har spilt for. Inntrykket er at vi får en bra mann inn, som vi tror kommer til å passe veldig godt inn i det spillermiljøet vi har i Skeid, forteller hovedtrener Gard Holme.

Avtalen med Erik er to år ut ut 2023.

Jobber med flere alternativ

Selv om vi nettopp har avsluttet sesongen har arbeidet med å gjøre troppen klar for neste år pågått i lang tid.

- Vi er så smått i gang med å diskutere fornyelse blant de som er på utgående avtale i Skeid. Her ønsker vi å tidligst mulig avklaring med de det gjelder, slik at vi vet hvilke posisjoner vi eventuelt må forsterke oss i før sesongoppkjøringen begynner. Parallelt jobber vi med å forsterke laget med spilleren utenfra slik som Erik er et eksempel på, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand.  

I 2021 har vi også brukt mer ressurser på såkalt «scouting» og analyse av både lag og enkeltspillere.

- Vi har brukt mye tid i hele år på å se på spillere som kan være aktuelle for 2022, både om vi skulle rykke opp eller bli i 2. divisjon. Det får vi bra igjen for nå, og føler at vi ligger godt i forkant i samtaler med mulige spillere som vi nå kjenner bra til, avslutter Daniel.

Annonse fra Obos-ligaen: