En stor takk til Skeid Media

... og de trenger flere hender!

Annonse:

Kommentar fra daglig leder Daniel

År etter år har Skeid Medias redaksjon bidratt for Skeid, og som frivillige i klubben er de rett og slett verdensklasse! Tusen takk for den innsatsen dere legger ned for fellesskapet i Skeid.

Skeid Media stiller opp på alle A-kamper i OBOS eller PostNord-ligaen på Nordre Åsen, en god del bortekamper og de møter opp på OBOS Cup for damene, juniorkamper, Norway Cup på Ekeberg, partnertreff og mye mer.

Ildsjelene i spissen er Anders Vindegg og Sven Erik Liland med lengst fartstid, og med seg har de fått Nora Johnsen som ofte er "stemmen" bak intervjuer og i kampreferater, samt bidrag fra Jørgen Mo på foto.

52445887806_769c811ce6_o.jpg
Nora intervjuer tidligere hovedtrener Gard Holme

Twitter oppdateres live under kamper, Anders tar foto og Sven Erik står bak kamera når Nora gjør trener- og spillerintervjuene.

Så skulle vi gjerne dekket mer og breiere enn hva Skeid Media rekker over i dag, og de tar gjerne imot nye frivillige i gruppa.

Vi har også fått på plass Anders Høilund som skriver referat fra damelagets kamper neste sesong, men trenger samtidig flere hender. Mulighetene er uendelige, tiden og antall hender litt mer begrenset.

52306505851_fa725588a9_o.jpg
Anders Vindegg er klubbens eminente fotograf

Har du lyst til å skrive saker, ta foto, filme eller gjøre andre bidrag for Skeid Media kan du ta kontakt på [email protected].

De takker også gjerne for tips til saker, evt. kan man sende inn bidrag man har skrevet selv. Det trengs gjerne ikke mer enn et bilde og noen linjer fra en cup, avslutning, kamp, trening e.l. før det kan deles i våre kanaler.

Annonse: