En stor takk til Skeid Media

... og de trenger flere hender!

Annonse:

Kommentar fra daglig leder Daniel

År etter år har Skeid Medias redaksjon bidratt for Skeid, og som frivillige i klubben er de rett og slett verdensklasse! Tusen takk for den innsatsen dere legger ned for fellesskapet i Skeid.

Skeid Media stiller opp på alle A-kamper i OBOS-ligaen på Nordre Åsen, en god del bortekamper og de møter opp på OBOS Cup for damene, juniorkamper, Norway Cup på Ekeberg, partnertreff og mye mer.

Ildsjelene i spissen er Anders Vindegg og Sven Erik Liland med lengst fartstid, og med seg har de fått Nora Johnsen som ofte er "stemmen" bak intervjuer og kampreferent, samt bidrag fra Stein Pettersen på saker. 

52445887806_769c811ce6_o.jpg
Nora intervjuer Gard Holme

Twitter oppdateres live under kamper, Vindegg tar foto og Liland filmer.

Så skulle vi gjerne dekket mer og breiere enn hva Skeid Media rekker over i dag, og de tar gjerne imot nye frivillige i gruppa.

Vi har alt fått på plass Anders Høilund som skal skrive referat fra damelagets kamper neste sesong, men trenger samtidig flere hender. Mulighetene er uendelige, tiden og antall hender litt mer begrenset.

52306505851_fa725588a9_o.jpg
Anders Vindegg er klubbens eminente fotograf

Har du lyst til å skrive saker, ta foto, filme eller gjøre andre bidrag for Skeid Media kan du ta kontakt på [email protected].

De takker også gjerne for tips til saker, evt. kan man sende inn bidrag man har skrevet selv. Det trengs gjerne ikke mer enn et bilde og noen linjer fra en cup, avslutning, kamp, trening e.l. før det kan deles i våre kanaler.

Annonse fra Obos-ligaen: