Emil Tjøstheim klar for OBOS-ligaen

Signerer sin første profesjonelle kontrakt

Annonse:

Emil er ikke et ukjent navn for de som har fulgt Skeid 2 og juniorlaget de siste årene. Emil har spilt hele 40 kamper for Skeid 2 i 4. og 3. divisjon, og 31 kamper for juniorlaget siden han kom til klubben i 2019. Før han kom til Skeid spilte Emil i Atletico Benamiel i Spania og Ålgård på Jæren.

Nå belønnes innsatsen med hans første profesjonelle kontrakt, og Emil er endelig klar for å spille i OBOS-ligaen for Skeid. For debuten på Skeids A-lag har han allerede fått med sine 4 kamper, derav to scoringer i NM mot Oppsal i år.

- Emil har hatt god utvikling lenge, og har levert veldig bra i 3. divisjon over tid for Skeid 2. Han hadde nok fått spilletid i OBOS-ligaen allerede om det ikke var for litt avtaler som måtte på plass, men nå som det har gått i orden er Emil klar for OBOS-ligatroppen, forteller en smilende Gard Holme til Skeid.no.

At Emil har ferdigheter som kommer godt med i en tett liga er det ingen tvil om, og forhåpentligvis er det ikke lenger bare andrelagspublikummet som vil få glede av Emil framover.

Om det blir debut i OBOS-ligaen på Grorud Kunstgress på mandag mot Sogndal ser du fra tribuneplass. Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: