Dugnadsgjengen på Obos Drømmedag

Norge-Færøyene på VIP-tribunen og omvisning på Holmenkollen for dugnadsgjengen.

På fredag var det duket for Obos Drømmedag for vår fantastiske dugnadsgjeng og de som har stilt opp på flere av hjemmekampene i år. Vi ble hentet med buss på Ullevaal Stadion og kjørt opp til Holmenkollen. Der fikk vi et hurtig sammendrag av skihistorien ved Thor Gotaas, presentasjon og omvisning i Skimuseet, og tur opp på toppen av Hoppbakken i regi Skiforeningen.

Thor Gotaas holdt et spennende foredrag
Thor Gotaas holdt et spennende foredrag

Da det begynte å nærme seg kampstart ble vi kjørt til Ullevaal igjen. Her fikk vi en innføring i vår hovedsponsor Obos’ sponsorprogram, og høre historier fra tidligere NFF, UEFA og FIFA-topp Per Ravn Omdals lange fotballiv. Vi ble servert en flott treretters middag, samt noe godt i glasset. De tidligere Skeidguttene Omar Elabdellaoui og Haitam Aleesami og resten av landslaget fikk det enkelt mot Færøyene ute på gressmatta og sluttresultatet ble hele 4-0.

Tidligere Skeidspiller Per Ravn Omdal
Tidligere Skeidspiller Per Ravn Omdal

Dugnadsgjengen samles onsdager på klubbhuset for ulikt vedlikehold, rydding og stell av Obos Idrettspark Nordre Åsen. Etter arbeidsøktene er det kaffe og noe å bite i servert av Trond Bjerke. Dersom du ønsker å være med kan du møte opp på onsdag kl.10. eller ta kontakt med Jan T på telefon: 91536395

Skeid ønsker å takke alle for innsatsen i år, og håper å se enda flere neste år!

20191115TB-140
Flotte Skeidrepresentanter på kamp

Alle foto: Nyebilder.no

Annonse fra Obos-ligaen: