Dobbeltseier over Grorud

Fredagens sesongoppkjøring mot rivalen fra Groruddalen var av det uortodokse slaget, og besto av to kamper. Først rekruttene, deretter et antatt A-lag. Begge kampene ble vunnet, henholdsvis 4-1 og 3-0. Se scoringene fra den første kampen her!

Annonse:

(Arkivfoto: David Hickson i aksjon mot Grorud i 2017)

Siste test før avreise til varmere strøk, nærmere bestemt treningsopphold i Tyrkia, er en dobbeltkamp mot OBOS-motstander Grorud på Arctic Arena.

Vi starter første kamp med mange spennende spillere, bl.a. Santiago Duque, Yassir Sa'ad og Samuel Ekroll. Laget tar kommandoen fra start og spiller god fotball. Når nitten minutter er spilt tar vi ledelsen etter en forsvarsmiss. Yassir Sa'ad drar seg fri og setter ballen kontant i nota fra 16 meter.

Samme mann er på farten igjen fem minutter før pause og scorer fra nøyaktig samme sted, 2-0! Like etter fosser Samuel Ekroll inn i feltet, snapper ballen og setter 3-0. To minutter etter dette igjen fører fikst pasningsspill ispedd litt flaks til at Emil Tjøstheim legger på til hele 4-0!

Grorud reduserer på straffe rett før dommer blåser for pause, etter en meget god omgang av våre rekrutter. Vi gjør noen få bytter i andre omgang, som varer kun 25 minutter, men der kommer ingen nye scoringer, så vi vinner første kamp 4-1.

I den andre kampen starter vi med et tilnærmet A-lag, og er best også i den kampen, som ble spilt på samme måte, men en vanlig og en kort omgang. Anders Johansen og Erik Nordengen scorer hvert sitt mål rett før pause, før vi setter spikeren i kista med 3-0 signert Ulrich Ness like etter pause.

Alt i alt en meget god treningsøkt for gutta før avreise til Tyrkia, hvor de skal lade batteriene i 10 dager i et noe varmere strøk. Det vil bli spilt to treningskamper der, 18. og 21. februar mot hhv. Mariupol og Dnipro.