David Hickson klar

Skal begeistre OBOS-ligaen de neste to årene

Annonse:

Vi er veldig glad for å ha kommet til enighet med David Hickson om ny avtale med Skeid. David fornyer sin kontrakt med oss for de neste to sesongene, og står klar til å ta OBOS-ligaen med storm sammen med resten av laget.

David fikk sitt absolutte gjennombrudd i 2020-sesongen, og fikk da med seg 16 kamper og 3 scoringer i den litt amputerte sesongen. I fjor ble det 27 kamper og 3 scoringer for Stovnergutten, og han var en av våre aller viktigste spillere i opprykkssesongen.

 

Skeids hovedtrener Gard Holme er godt fornøyd med at David fortsetter i rødt og blått de neste to årene.

- Vi er veldig fornøyd med at David viser oss den gjensidige tilliten det er å signere ny avtale med oss. Det er jo ingen hemmelighet at David har vært en attraktiv mann i høst med de veldig gode prestasjonene hans på venstrekanten, så at han velger å bli i Skeid det setter jeg stor pris på. Vi skal videreutvikle David i kommende sesong, og med spill på neste øverste nivå tror jeg at David blir en veldig attraktiv spiller for klubber på enda høyere hylle i framtiden, forteller Gard.

- Jeg har jobbet med David i flere år nå, og han er en av de aller mest lojale, hardtarbeidende og taktisk kloke kantspillere jeg har trent. I tillegg er han en spiller som har offensiv x-faktor og kan skape ting ut av det blå offensivt på egenhånd, samtidig som han er en veldig god lagspiller og herlig fyr å ha i gruppa, avslutter Gard.  

Annonse fra Obos-ligaen: