David Hickson fortsetter i Skeid

Driblemesteren fra Stovner klar for ny sesong

Annonse:

Skeid og David Hickson ble i dag enig om en forlengelse av hans avtale ut 2021. David fikk sitt gjennombrudd i Skeid i fjor, med 16 kamper og 3 scoringer. Før fjorårets sesong stod han med 35 kamper for laget, men flere av disse som innbytter. I fjor var David stort sett i startoppstillingen, og kun en utvisning mot Alta på tampen av sluttspillet hindret han i å legge til flere kamper på Skeid-CVen.

Før David kom til Skeid har han vært innom Gjelleråsen, Lyn og Vålerenga. I Vålerenga var det faktisk Skeidtrener Gard Holme som trente han på Vålerenga 2. Gard har alltid hatt stor tro på David, og ser fram til å jobbe videre med han.

- Vi vet hva vi får i David. Han er et konstant uromoment for motstanderen, og er en spiller som skaper veldig mange målsjanser for laget. Det er få spillere på dette nivået som har Davids ferdigheter 1 mot 1 offensivt, så da gjelder det å sette han opp så ofte som mulig i de situasjonene. Det kanskje ikke alle er klar over er at David også jobber veldig bra defensivt, er disiplinert og tar mange returløp for laget, forteller Gard Holme til Skeid.no

David selv er glad for å fortsette i Skeid, og håper å hjelpe laget til en enda bedre sesong enn i fjor.

- Vi har en veldig fin spillergruppe her, og jeg trives godt med gutta. Vi skal gjøre det enda bedre i år, sier David til Skeid.no.

Holder seg til planen

Det har naturlig nok vært mye skriveri om Skeid i helga i forbindelse med klubbens store gave, men det påvirker ikke Gard og trenerapparatets forberedelser inn mot ny sesong.

Treneren er glad på klubbens vegne, og kan slutte seg til de refleksjoner styret har gjort om forvaltning av gaven.

- For meg som trener fortsetter hverdagen som før, og vi holder oss til den langsiktige planen vi har. Det handler om å finne de riktige spillertypene, hvor vi først ser etter unge spillere som ønsker å komme inn i et bra miljø, hvor vi skal trene mye, riktig og med kvalitet. Vi ser etter de som vil videreutvikle seg, ta det neste steget og bli bedre. Så på kort sikt endrer ikke så mye seg, men det gjør jo at vi kan ta seg som klubb de kommende årene, fortsetter Gard.

Vi ønsker David og laget lykke til med resten av sesongoppkjøringen!

Annonse: