Damene hadde kåringer

Etter siste kamp i den regionale 3. divisjonen gjenstod det for damelaget å feire seg selv og sjuendeplassen, samt å dele ut diverse priser. Dette ble gjort på Skeidhuset lørdag.

Annonse:

Toppbilde: Årets spiller Dina Ødegaard Aas (til h.) sammen med Andrine Nevstad

Etter siste kamp i den regionale 3.divisjonen gjenstod det for damelaget å feire seg selv og sjuendeplassen, samt å dele ut diverse priser. Dette ble gjort på Skeidhuset lørdag.

Årets spiller ble, ikke overraskende, Dina Ødegaard Aas (24). Den offensive, og kreative midtbanespilleren kom til Skeid før sesongen etter at hun spilte for Bærum forrige sesong. Ødegaard Aas har erfaring fra 2. divisjon i Odd.

I Skeid var hun fra sin midtbaneposisjon, toppskårer i vårsesongen, og har blitt kjent som en spiller med stort engasjement og arbeidslyst.. og for sitt gode humør. Dine Ødegaard Aas fikk også med seg spillernes pris, stemt fram av lagvenninner.

Frida Løvlie Brøttum scoret flest!
Frida Løvlie Brøttum scoret flest!

Gleder seg til neste sesong

– Jeg har ikke angret et sekund på at jeg fulgte med trener Tommy Johnsen over til Skeid. Det har vært en glede å spille sammen med denne gjengen her. Jeg gleder meg allerede til sesongen 2024, sa prisvinneren.

Årets toppskårer ble Frida Løvlie Bråttum. Hun ble toppskårer på både Skeid, og på Skeid 2. Tittelen som toppskårer på A-laget, sikret hun seg mot Ullensaker-Kisa, hvor hun skåret fire mål i løpet av de siste 40 minuttene av kampen.

Bråttum kom til Skeid i vinter etter å ha tatt en telefon til tidligere skeidspiller Ellinor Giske Bakken, som anbefalte henne å komme til Skeid. Bakken og Bråttum spilte sammen, og ble norgesmestre for Lyn i juniorklassen i 2015.

Kanutte ble årets nykommer!
Kanutte ble årets nykommer!

Kanutte i buret ble årets nykommer

Årets nykommer ble Kanutte Elsa Fevang. 15-årige Fevang ble kastet inn som målvakt på A-laget i august, etter at lagets førstekeeper Mikaela Eriksson var ute for sesongen med en skade.

Uredd, reaksjonssterk og trygg har Fevang imponert mellom stengene gjennom høstsesongen.

– Dette er en spiller som rett og slett reddet sesongen for oss. Dette er en spiller som med tiden kan utvikle seg til å bli en spiller på mye høyere nivå, sa trener Lars Grønningsæter ved utdelingen av prisen.

Årets publikumspris ble vunnet av Juni Steen. Kåringen kam fra damelagets faste publikum. Også Juni Steen er en nykommer på Skeid denne sesongen. Hun har stort sett spilt midtstopper.

– Jeg liker best kamper der det er tøffe tak, og hvor det kreves hard jobbing i forsvar, sa hun ved prisutdelingen. Steen har fremstått som sikkerheten selv i backrekka til Skeid. Rask, sterk, og med god teknikk. Dessuten er hun en av lagets beste hodespillere.

Årets spiller 2023: Dina Ødegaard Aas

Årets toppskårer: Fride Løvlie Bråttum

Årets nykommer: Kanutte Elsa Fevang

Spillernes pris for 2023: Dina Ødegaard Aas

Publikums pris: Juni Steen

Annonse: