CopyCat profilerer Skeid

Vår viktige profilleverandør er med i 2020

Vi er veldig glad for at CopyCat fornyer og forsterker engasjementet med oss i Skeid. CopyCat som er en totalleverandør innen profil ble med på laget i år, og har løftet blant annet vårt grafiske uttrykk.

- Vi sponser egentlig ikke fotballklubber, men akkurat Skeid klarte vi ikke å si nei til. Daniel kom hit i november i fjor, og var dønn ærlig på at Skeid ikke hadde noen entydig grafisk uttrykk, og egentlig stod litt på bar bakke. Men at dette må skapes, og at vi kunne få være med fra scratch, sier Skeids kontakt Per Utne. 

Tydeligvis trigget dette både Per og daglig leder Geir Thorbjørsen, og en avtale ble til. Gjennom året har deres dyktige stab designet alt fra sesongkort til brosjyrer, har produsert reklameskilt og reklamebannere, trykket årsrapporter og masse mer.

- CopyCat har virkelig vært et scoop for oss, og spesielt med de utrolig raske leveransene har det berget oss ofte. Dette året har vært spesielt, vi har tidvis vært ganske underbemannet administrativt sett opp i mot de krav som er stilt oss fra toppfotballen, og da har CopyCat rett og slett berget ræva vår i siste liten flere ganger, sier daglig leder Daniel H. Strand.

Gjør butikk i Skeid

Noe som er ekstra artig er at CopyCat nå brukes av både medlemmer og andre partnere i Skeid. Som partner eller Skeidmedlem får man en god rabatt på hele 35 %, og vi kan trygt anbefale dem til alle. CopyCat er på ingen måte begrenset til bedriftsmarkedet.

- Jeg satt sammen med Richard fra Kro Produksjon på sponsortreffet i forbindelse med Ull/Kisa-kampen, og da spurte han meg hvor vi fikk platene til reklameskiltene fra. Disse kan også Kro Produksjon levere, sier Per.

Det har ført til at alle nye reklameskilter på OBOS Idrettspark Nordre Åsen leveres i samarbeid av Kro Produksjon og CopyCat. 

CopyCat, Skeid og Kro Produksjon med julestemning
CopyCat, Skeid og Kro Produksjon med julestemning

- Dette kom faktisk litt ut av det blå, men Richard så en god mulighet her og den har vi fulgt opp. Så nå har de målt opp det nye gjerdet rundt Nordre Åsen 1, og er klar til å levere en stor skiltpakke på nyåret. Vi håper på mer av dette, og at partnerne våre skal klare å gjøre litt butikk sammen ved å delta i nettverket vårt, sier Daniel.

CopyCat som åpner ny storformatavdeling på Billingstad kan rett og slett levere det meste innen profil, trykk og dekor.

Forsterker engasjementet

At CopyCat er med videre er viktig for klubben, og ikke minst ved at klubbhuset og de nye garderobene skal profileres opp.

- Klubbhuset skal jo forhåpentligvis snart rives, men det blir jo brukt i alle fall et år til om ikke lenger. Da er det artig at Per og Emilie fra CopyCat ser muligheter, og neste år skal de profilere dørene våre. Vi skal få fram litt Skeidhistorie rundt oss, og vise de flere tusen brukerne av huset hvem vi er. Dette gleder vi oss til, sier Daniel.

I tillegg leverer CopyCat en messevegg og annet materiell til oss. Vi vil også ha et eget partnertreff hos nettopp CopyCat på Fornebu hvor de vil by på god mat og viser fram alle mulighetene som er hos dem.

Vi takker for fornyet tillit, og gleder oss til fortsatt samarbeid.

Kontakt CopyCat

Vil du bli partner i Skeid? Ta kontakt med daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Bli partner?

 

Annonse fra Obos-ligaen: