Breddecupen åpen for påmelding

Ungdomsturnering for lag i 3. og 4. divisjon

Annonse:

Bli med Skeid arrangerer i samarbeid med Bydel Sagene "Breddecupen" for lag som spiller i 3. og 4. divisjon. Dette er en 11-er cup for 15-årsklassen, gutt og jente. Turneringen har plass til 8 lag i hver klasse, og den vil bli fort fulltegnet. I år spilles cupen lørdag 25.05.

Turneringssida

Vi tilbyr flotte baner, kompakt kampoppsett og underholdning - og det beste av alt er at det er ungdom fra Bydel Sagene som står bak turneringen. Det vil også være salg av mat fra spennende kjøkken med opprinnelse i Asia og Afrika.

Gam fra kampen mot Fredrikstad i 2022 hvor Bli Med Skeid serverte god mat
Gam fra kampen mot Fredrikstad i 2022 hvor Bli Med Skeid serverte god mat

- Det er en utfordring å finne cuper for lag som spiller 11er i lavere divisjoner i området, og vi ønsker å gjøre noe med det. Denne første utgaven starter vi med J-2009 og G-2009, men har som mål å utvidere med flere årsklasser senere. Kanskje blir dette starten på en større turnering for lag i 3. og 4. divisjon, hvor det er vanskelig å finne gode 11-er turneringer, sier leder for Bli Med Skeid Gam Thi Huynh-Piber. 

Ungdommen skal arrangere

Særlig kult er det at ungdom fra Bydel Sagenes jobbprosjekt for ungdom skal lede turneringen. De planlegger og gjennomfører i tett samarbeid med Gam, og skal stå for kiosk, dømming, sekretariat og det hele.

- Bydelen er veldig positive til cupen, og det er en fin måte for ungdommene å få prøve seg på å arrangere cup. Kanskje blir det grobunn for nye frivillige og engasjerte, så det gleder vi oss veldig til fortsetter Gam.

Selve turneringen finner sted på flotte og gode baner på Nordre Åsen, og om man er tilreisende lag er det mulig å ta inn på Haraldsheim om man ønsker det. For kortreiste lag anbefaler vi Trikk og T-bane som har stopp like i nærheten av idrettsparken.

Annonse: