Borgersen til Ullern

Midstopper med nye utfordringer

Annonse:

Tomas Borgersen blir framover å se noen knepp lenger vest for Ullern etter at de har kjøpt han ut av avtalen med Skeid. Ullern som for øvrig ledes av tidligere assistent for Skeid Didrik Bjella spiller i 2. divisjon avdeling 2, hvor de for øyeblikket er på trygg plass.

Tomas fikk med seg både opprykk i 2021 samt spill i OBOS-ligaen i 2022. Totalt stopper det i denne omgang på 29 kamper for Fredrikstadgutten.

52191067881_e63a9ae090_o.jpg
Bilder fra Skeids kamp mot Grorud i OBOS-ligaen 3. juli 2022. Skeid vant kampen 3-2.

- Jeg setter veldig pris på den tiden jeg har hatt i Skeid. Drar herfra med gode minner og gode venner. Ønsker laget all lykke til videre i sesongen, jeg blir å se på tribuneplass framover. Tusen takk til Skeidoksene for god støtte i alle mine kamper for klubben, forteller Tomas.

Ønskes lykke til

For ivrige okser som trenger oppladning til Skeid - Åsane på søndag blir Tomas fort å se i aksjon i morgen mot Staal Jørpeland.

Selv om det er synd å miste en dedikert og seriøs spiller som Tomas unner vi han muligheten han nå får i Ullern.

- Tomas har vært en meget god bidragsyter i gruppa, alltid påskrudd, profesjonell og dedikert. For Ullern er han en virkelig forsterkning, og kommer til å gjøre det veldig godt i 2. divisjon for dem i høst. Han drar fra Skeid med de beste skussmål, forteller trener Gard Holme.

Annonse: