Bli kjent med vår nye praksisstudent

Bli kjent med vår nye praksisstudent høsten 2023

Annonse:

Skeid har ved flere anledninger de siste årene hatt studenter hos oss fra Norges Idrettshøgskole, Høgskolen Molde og Høgskolen på Lillehammer. Vår nye praktikant Bjørn Harald Lindheim fra Hadeland studerer Sport Management ved Norges Idrettshøgskole, og skal være praksisstudent hos oss frem til desember.

- Som en kjent og tradisjonsrik klubb med masse av historie i veggene, vil det bli spennende å se hvordan en arbeidshverdag i Skeid ser ut. Når jeg skulle søke om praksisplass var hovedmålet å jobbe i en fotballklubb, og Skeid stod høyt oppe på lista. Det å være en del av en slik klubb og få innsikt i hva som rører seg inne på klubbhuset vil bli utrolig spennende og lærerikt, forteller Bjørn Harald

Bjørn Harald har tidligere spilt fotball i både Lunner og Gran, men helt siden han begynte i militæret har fotballskoene kun samlet støv på hylla. Vår nye praksisstudent interesserer seg stort for engelsk fotball, men har de siste årene også interessert seg mer og mer for norsk fotball. Han har tidligere også vært praksisstudent hos Lyn Fotball damer, hvor han var i tre uker.

- Disse tre månedene vil jeg støte på oppgaver og utfordringer som vil gi meg masse erfaringer som jeg vil dra nytte av senere i livet. Jeg ser frem til tre fine måneder og forhåpentligvis vil jeg gjøre en god jobb og etterlate meg et godt inntrykk.

- Vi har hatt gode erfaringer med praksisstudenter tidligere og vi ser derfor frem til en ny periode med Bjørn Harald, forteller daglig leder Daniel

 

Annonse fra Obos-ligaen: