Billettsalget herved åpent

Bekkestufolket kan nå handle billetter

Annonse:

Mandag 04.04 kl. 17:30 åpnes OBOS-ligaen når Stabæk er motstander på OBOS Idrettspark Nordre Åsen.

Billettsalget er nå herved åpnet, og bortefansen kan endelig svi av pappas penger på borteseksjonen.

Til Ticketco

Nytt kampprogram

Som del av vår satsing på å gjøre det tålelig greit å gå på Skeidkamp blir det i år utgitt kampprogram på alle våre femten seriekamper. Som en liten forsmak på dette har et av programmets faste bidragsytere Stein-Erik Mattsson skrevet noen hendige tips til arrangementsstaben.

Nå møter vi Stabæk

Av Stein-Erik Mattsson

HENDIGE TIPS FOR VÅR VELKLEDDE, RØD-BLÅ VERTSKAPSSTAB

Dere har gjort det før, masse ganger og bra! Men detta er noe nytt og rimelig sært! For nå kommer «Pappas Penger» og da MÅ dere huske å kjøpe inn NOK Sacher Torte, Caffe-Latte-Americano-El Gringo-Olé!, samt cognac! Nei, ikke konjakk, men ÅRGANGS-cognac. Sprit brygga etter Krigen er nemlig RÆL på Stabæk.

Parkering går derimot greit! Neida, ingen tilreisende kommer kollektivt, er du GAL! Men heller ingen vil parkere sitt kjøretøy på Østkanten – da får heller sjåføren kjøre rundt mens kampen pågår…

Få familier har gjort mer for å formørke barns oppvekst i Norge enn familien Jensen. Til Ingebrigts fordel må dog sies at han kun har formørket oppveksten til ungdom på Vålerenga – og det er vel innafor? Eller er DEM nu også krenket? Men faren til Ingebrigt, gamle Brikt Jensen, han formørket både min barndom og alle de andre guttas på Søndre Åsen. HVER lørdag var’n der på TV og babla på bergensk noe høytravende kultur-greier på BERGENSK! (Mer om bergensere og den slags type mennesker i neste nummer.) Jada, han var en stor litteraturkoryfé og høvding i Gyldendal. OG han klarte noe purken aldri klarte; å skremme vannet av gutta på Torsjævv…

Har jeg ikke noe godt å skrive om Stabæk, da? Joda, det er et veldig bra bandylag! Og – enda viktigere – de rakk SELVSAGT å bli Norgesmestere i ishockey FØR Vålerenga! Jens Book Jensen var dessuten Stabæk-fan – akkurat som sin far. Han prater endel om det i den beryktede kassettsamlingen i samtale med Erik Heyerdahl. Som nå er blitt «collector’s item»!

Dessuten kommer noen av verdens beste curlere derfra, som Pål Trulsen. Men de er fra Stabekk CK, ikke fra Stabæk IF. Og det var NETTOPP på Stabekk, i Stabæk Sparebank, som Olsen-banden gjorde sitt første, filmatiserte, mislykkede kupp!

Så vær LITT snille med dem også – våre gamle bandymotstandere. Og spar heller de store og dyre steina til bergensera kommer rekandes!

Og kjære rød-blå verter, husk NOEN pølser og cola også! Så ikke Oksene sulter. For blir det budkrig om tribunematen, så er jeg redd Oksene vil komma til kort…

GOD KAMP!

Annonse: