Bendik Rise til Skeid

Midtbanedirigent fra Ulsteinvik

Annonse:

Foto: Arne Flatin / Hødd Fotball

Vi ønsker Bendik Rise hjertelig velkommen til Skeid. Bendik er 23 år, og har spilt fotball i barndomsklubben Hødd i hele sitt liv, hvor han står med 135 kamper og 18 mål i 2. Divisjon. 

- Det er vemodig å skulle forlate barndomsklubben, men jeg gleder meg til å ta fatt på en ny utfordring nå, og det skal bli gode Skeidår framover, forteller Bendik til Skeid.no.

Bendik er en anvendelig spiller, og kan bekle flere roller. 

- Jeg er først og fremst en lagspiller. Styrkene mine er offensivt med ball, der jeg liker å styre spillet fra midtbanen. Jeg er fleksibel og kan bekle flere posisjoner, men spiller helst midtbane. Uansett er jeg en spillertype som skal være med og lage mål og skape målsjanser, avslutter Bendik.

Bendik, her på treningsopphold i Aafk. Foto: Kristian Stenerud, SMP
Bendik, her på treningsopphold i Aafk. Foto: Kristian Stenerud, SMP

Skeids hovedtrener Gard Holme er fornøyd med å få på plass Bendik før vi starter sesongoppkjøringen i januar.

- Bendik er en god spiller vi har fulgt ekstra tett i to sesonger nå. Vi møtte Hødd i fjor, og da var Bendik navet i Hødds spill. Vi har hatt han på radaren siden den gang, og har fulgt med på han i år også. Han er på vei inn i sine beste år som fotballspiller, og det skal vi få mye glede av i Skeid, forteller Gard.

Med trioen Erik Nordengen, Morten Renå Olsen og Bendik Rise på vei inn dørene er det forhåpentligvis spennende nye bekjentskaper å følge for vårt publikum.

Avtalen med Bendik strekker seg ut 2024-sesongen. Vi takker Hødd for ryddige forhandlinger.

Vil du sikre deg plass på alle storoppgjørene neste år bør du skaffe sesongkort

Annonse fra Obos-ligaen: