Bavaria med flotte nye lokaler

Vår samarbeidspartner Bavaria Oslo flyttet i fjor høst inn i nye flotte og større lokaler på Alnabru, etter å ha holdt til på Økern i en årrekke

Annonse:

Bavaria er en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI.

- Da våre tidligere lokaler på Økern var blitt omregulert til boliger, måtte vi finne en ny lokasjon og det ble på Alnabru, forteller daglig leder Knut-Erik Widén til Skeid.no.

Selve flyttingen foregikk på bare få dager, og butikken var faktisk åpen under hele flyttingen.

- Jeg er utrolig imponert over de ansatte som faktisk flyttet hele butikkvirksomheten på én helg, så vi hadde faktisk ikke stengt i det hele tatt for kundene våre, fortsetter Knut-Erik.

Framtiden er elektrisk

De siste årene har Bavaria solgt en økende andel elektriske biler, ikke minst BMW i3. Knut-Erik kan fortelle at bilen har vært en stor suksess for BMW og Bavaria.

- BMW i3 kom på markedet allerede i 2013, og har blitt tatt veldig godt imot, og kundene er veldig fornøyde med den. Det er en praktisk bil for de som bor i byen. Mye av bilen er også bygget med resirkulert materiale, så dette er en bil for framtiden.

I år lanserer BMW elektriske iX med firehjulstrekk, en helt ny elektrisk SUV med lavt forbruk og stort batteri. Dette er det neste teknologiske flaggskipet fra BMW, og den får en rekkevidde på over 600 km (WLTP).

Bilen kan bestilles hos oss allerede nå, og Bavaria Oslo står klare til å ta imot din henvendelse.

FAKTABOKS

Bavaria kom inn som vår samarbeidspartner på bil i 2019, og er en viktig støttespiller for Skeid. Bavaria holder til  flotte nye lokaler på Alnabru, og vi oppfordrer alle i Skeidfamilien til å ta turen innom om man er på utkikk etter ny bil.

Annonse: