Bare nesten på Nadderud

Nok en gang spiller vi jevnt med et av topplagene, og nok en gang går vi av banen uten poeng. Det ender 0-2 mot et svakt Stabæk-lag, som var giftigst når det gjaldt foran mål.

Annonse:

(Arkivfoto: Anders Vindegg)

Kampen er såvidt kommet i gang før det smeller fra hjemmelaget fra 20 meter og over, og man begynte å ane hvordan dette kunne gå. Men det store trykket lot vente på seg, og det er vi som har den første, store sjansen. 

Etter kun fire minutter får Emil Tjøstheim alle sjansers mor når et hardt innlegg treffer han på to meters hold rett foran keeper. Men utrolig nok får keeper reddet forsøket og de blå slipper med skrekken!

Cornerscoring

Vi spiller jevnt med Stabæk den første halvdelen av omgangen før de får kampens første corner. Der detter ballen ned på hodet til Gift Orban som stanger inn 1-0, litt urettferdig sett med Skeid-patriotiske øyne.

Resten av omgangen skjer det lite, og de blå går til pause med ledelse.

Det er ikke spilt mange minuttene av andre omgang når vi får frispark i farlig område rett utenfor 16, men forsøket blåses litt for høyt over av Bendik Rise.

Så spiller vi oss fram til flere nesten-sjanser, hvor det hver gang er et Stabæk-bein på ballen i siste moment, frustrerende! Gard Holme bytter så inn blant andre Johnny Buduson, og i det 67. minutt holder han på å utligne, når et skuddforsøk treffer tverrliggeren.

Spikern i kista

Men vi fortsetter å skape nesten-sjanser, ballen vil bare ikke inn i den fordømte nota. Det legges til fire minutter og håpet om poeng lever, helt til Stabæk scorer på overtid og slukker alt håp.

Det ender med tap igjen, men trøsten får være at vi i lange perioder spiller jevnt med et av topplagene, og at Grorud og Stjørdals/Blink også tapte, for hhv. KFUM og Ranheim.

Torsdag til uka møter vi nettopp Ranheim på Nordre Åsen kl. 18:00, og da er det viktigere enn noen gang at folk møter opp og støtter laget!


Kampfakta

Stabæk - Skeid 2-0 (1-0)
Nadderud stadion

31. juli 2022

Tilskuere: 1960

Mål:
1-0 Orban (23')
2-0 Ottesen (90'+1)

Skeids lag: Lars Kvarekvål - Anders Johansen (Ousmane Toure fra 78', Fredrik Berglie (K), Hayder Altai (Tomas Borgersen fra 78'), Morten Olsen (Mikkel Tveiten fra 78') - Ulrich Ness (Florind Lokaj fra 65'), Marcus Melchior, Bendik Rise, Erik Nordengen (Johnny Buduson fra 65') - Jakob Romsaas, Emil Tjøstheim.

Gule kort: Ulrich Ness (Skeid), ett til Stabæk.

Annonse fra Obos-ligaen: